Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

melnaisronis

+403

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1886 skatījumi

Vai taa ir ar visiem stipraa dzimuma paarstaavjiem, vinni domaa par seksu katras 2min?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Tas ir tikpat speeciigs instinks kaa peec paartikas, taccu vai visiem ?

Pirms 14 gadiem

Labi, par daudz filazofijas, paskatiisimies uz faktiesm, cik biedzzi juus veeleetos nodarboties ar seksu un cik biezzi par to domaajat?

melnaisronis, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Domāju ka sievietes no vīriešiem neko daudz šajā jautājumā neatšķiras. Ja tā paskatās statistiku, tad sievietes krāpj savus draugus, vīrus tieši tikpat cik vīrieši sievietes...tātad dziņa pēc seksa abiem dzimumiem ir vienāda!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, tas tā nav! Par seksu un tuvību domā gan vīrieši, gan sievietes un seksa daudzums ir atkarīgs no cilvēka dzimumkonstitūcijas, kā arī sociālā stāvokļa sabiedrība un izglītotības līmeņa. Tā, ka, dārgās meitenes, ja vēlaties attiecības ar daudz seksa, tad izvēlieties šoferus, celtniekus, pārdevējus, fabriku strādniekus, u.c. smago darbu darītājus. :-)

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Te nu gan tu nošāvi greizi. Nu ne tikai smago darbu darītāji izceļas ar kvantitāti seksā. Zinu vīriešus, kuri strādā parastā birojā un nemaz ar ne smagu darbu, bet gultā ir īsti ērzeļi. ;)

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Mullkkiibas... protams,ka domaa kaa viiriessi taa sievietes, bet sskkiet, ka vinniem tas ir vairaak, kaa nepiecassamiiba. Vai arii cilveeks peec kura spriessu ir individuaals gadiijums un nebuut ne smagaa darba dariitaajs, izgliitots un inteliggents...but very needy

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

piekriitu Aijai

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tā ir statistika, Aija! Sekss - tā ir arī enerģijas izlāde. Cilvēkam, kam ieņem zināmu stāvokli sabiedrībā, kura darbs ir saistīts ar stresu un atbildību, sekss nav tik nepieciešams kā vienkāršā darba darītājam. Protams, ka ir arī izņēmumi, bet ne par tiem ir runa!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Un katru 2.min par seksu domā tikai nenobriedušas pesonības, pusaudži un tīņi, kam nekā cita nav par ko domāt! :-)

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Cik aplami... piemeers, Tigers Woods, neavretu teikt, ka vinnam truuktu par, ko domaat, ir gan staavokli sabiedriibaa, gan izgliitots, tomeer ir seksa atkariiba.
Laikam buus jaapaliek pie taa, ka cilveeki ir dazzaadi, ar dazzaadu aptetiiti, neskatoties uz dzimumu, lai gan videeji viiriessiem taa ir lielaaka. Un Tava statistika ir mullkkiibas.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tiger Wood ir sportists, golfa spēlētājs! Un nekāda atbildības nasta un stress nav viņa dzīves pamatā, gluži pretēji visi faktori, kas uztura labu veselību un palielina potenci. Viņš ir ļoti pārticis cilvēks, uztur sevi labā formā, daudz pastaigājas svaigā gaisā pa golfa laukumu un loģiski, ka mīl skaistas sievietes un seksu, kuru arī atbilstoši savam statusam var saņemt neierobežotā daudzumā :-)

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Aivi, manuprāt tu pas sapinies savos apgalvojumos. Gribi teikt, ka smaga darba darītājiem - "kura darbs ir saistīts ar stresu un atbildību, sekss nav tik nepieciešams kā vienkāršā darba darītājam." vai kā tu izteicies vienkāršā darba darītājiem, darbā nav stress? Tie paši šoferi, fabrikas strādnieki, tādiem biezi vien atbildība ir vēl lielāka nekā prastai ofisa žurkai, kas pus dienu sēž pie datora ar kafijas krūzi rokā.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tieši tā, Aija! Es nedomāju ierēdņus, kas pār neko neatbild, bet tikai pārcilā mapītes no viena galda uz citu un stundām sēž draugos vai fermā, bet gan augstākās raudzes speciālistus, kuri vada lielas kompānijas, kuru darbs ir pilns stresa un atbildība uzņēmumu valdes un darbinieku priekšā.Protams,tas nav vienīgais faktors, kas ietekmē to, cik daudz cilvēkam ir nepieciešams sekss, šo fie faktori ir vairāki, taču vispārinot un ģeneralizējot, jo augstāks amats un stresaināks darbs,jo mazāk seksa!

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Ja taa tiek atziita par atkariibu,tad taa ir probleema, kas vairs nav tik daudz atkariiga no tevis, tas vairs nav tas ko to miili dariit, bet gan instingtiivas tieksmes, kas jaapmierina.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Sekss nav klasiska atkarība un šai atkarībai nav nepieciešama nekāda ārstēšana, ja vien to nepieprasa greizsirdīgā otrā pusīte, kuru "atkarīgais" krāpj ar citām partnerēm. :-) Mūsdienās daudz kas "tiek ārstēts" ar dažādām neveiksmīgām un absurdām terapijām un metodēm, kuras, diemžēl, izmanto arī ārsti, jo, ja ir auni, tad ir arī cirpēji! :-)

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Klasiska vai nee, bet taa zinaatniski ir atziita par atkariibu.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Jums nav taisnība, jo šī atkarība nav iekļauta medicīnas studiju programmās un tai nav vienota zinātniska formulējuma, atsevišķi psihoterapeiti to atzīst, citi neatzīst. Piemēram, Erick Janssen, Ph.D. no Kinsejas institūta ir sniedzis skaidrojumu, ka "We do not have a generally accepted definition of 'sex addiction.' It was originally approached as involving some kind of 'inability to adequately control sexual behavior,' but ...

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

this is, as you can tell, not a very objective definition. According to some, sexual addiction seems in the eye of the beholder, or in the eyes of his or her therapist."

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Beizbols arii nav iekllauts olimpiskajaas speelees vai tas noziimee, ka tas nav sports?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Kāda sporta veida iekļaušana vai neiekļaušana olimpisko spēļu sporta veidos nav apliecinājums tam vai tas ir vai nav sporta veids. Beisbols ir relatīvi jauns sporta veids, bet Olimpiskajām spēlēm ir ļoti sena vēsture un tas nav tiesa, ka beisbols nekad nav bijis Olimpiskajās spēlēs. 1992. gadā beisbols bija iekļauts olimpiskajās spēlēs, vēlāk gan tika izslēgts, bet diskusijas joprojām turpinās un iespējams, ka beisbols tiks atjaunots kā Olimpiskais sporta veids.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Es neapgalvoju, ka nekad nav bijis, tas vienkaarssi nav iekllauts un saadu sporta veidu ir daudz. Taapat ar atkariibaam un vairums citu lietu, protams visu neiekllauj un neiemaaca skolaas, taccu tas nenoziimee, ka tie to nav.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Bet vairaak vai mazaak it viss ssai dziivee ir relatiivs, subjektiivs vai apstriidams.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Šis nav īsti korekts salīdzinājums, jo mūsdienu medicīna ir zinātne un lai kāda slimība, infekcija, sindroms, medikamenti, atkarība utt. tiktu oficiāli atzīta ir jāveic virkne pētījumu, jābūt daudz zinātnisku publikāciju, autoritatīvu personu atzinumiem, kas specializējas konkrētajā jomā, bet sporta pamatā ir patika, fiziskā sagatavotība, liels gribasspēks un daudz treniņu. :-)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Daļēji Jums ir taisnība, bet tas neattiecas un nekad nevajadzētu attiekties uz medicīnu, jo medicīna nevar būt balstīta uz subjektīvismu, tā ir zinātne, kas balstās uz faktiem, kuri ir iegūti klīniskajos pētījumos, simtiem reižu pārbaudīti, izanalizēti, izvērtētas visas iespējamās blaknes, skaidri definēta slimības aina un iespējamā ārstēšana.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Atieciibaa uz sportu, es runaaju par leemumiem, ko ieklaaut vai neiekllaut, protams mediciinaa ir jaabuut preciizaakam.
Peedeejam apgalvojumam es piekiitu, tam taa nevajadzeetu buut, taccu arii aarsti un zinaatnieki ir tikai cilveeki un taadeell vienmeer atradiisies, kaads ar savaadaaku viedokli un argomentiem.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Bet tas jau god. kungs ir tieši tas, ko es Jums cenšos pateikt, ka lai arī kāds ārsts kādu savtīgu, merkantīlu vai vēl kādu nebūt iemeslu dēļ kaut ko dara citādāk, šis subjektīvisms automātiski nepadara viņa rīcību par leģitīmu vai atzītu. :-)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ārsti neleģitimizē kādu medicīnisku manipulāciju vai neiekļauj šo sindromu slimību klasifikatorā, ja šo slimību nav pētījuši vairāki atzīti pētniecības institūti, nav veikti un apkopoti simtiem tūkstošu analīžu rezultātu, utt. Tas nav kāda ārsta vai vairākuma viedoklis, bet gan pētījumu rezultāti. Katrai slimībai ir sava klīniskā aina un simptomi un tiem ir jābūt klasificējamiem un konstatējamiem, ja nav simptomu, tad nav arī slimības. Tas pats attiecas arī uz medikamentiem!

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Nedz arii otraadi, tas nenoziimee, ka arii vinnam nevar buut tasniiba- Tas ir tas, ko es censso pateikt.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tas ir tikai viņu subjektīvais viedoklis!

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Nu labi, tam visma es piekriitu. Bet tad Tavu praat seksa atkariibai nav simptomu?

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Ja tas ir tikai pliks viedoklis, tad tas vispaar nav veeraa nnemams, taccu mana doma bija par agumentiem, kas to pieraada vnk skatoties no cita skata punkta, lai gan neesmu drossa vai skata punktu var atiecinaat uz madiciinu.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nē, nav, jo tā nav slimība un nav arī atkarība. Medicīnā tiek nošķirta fiziska atkarība no psiholoģiskas un emocionālas atkarības. Atzītas tiek tikai pirmās divas. Savukārt seksa atkarība pieder pie trešā atkarības veida - emocionālā atkarība, kam nav nepieciešama nekāda ārstēšana. Ja mēs ārstētu visus cilvēkus, kam ir kāda emocionāla atkarība kaut ko darīt, tad mēs nonāktu līdz absurdam un pārpildītiem ārstu kabinetiem ar cilvēkiem, kam ārstēšana nemaz nav nepieciešama.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Bet kā jau iepriekš minēju, arī ārsti ir tikai cilvēki un kamēr ir aitas tikmēr ir cirpēji. Ar seksa atkarību parasti "slimo" ļoti pārtikuši cilvēki, kaut vai jūsu pieminētais Tiger Wood, un šādi pacienti ir katra ārsta sapnis. Ārstēšana nav nepieciešama, var izmantot kādas metodes vien ienāk prātā un rēķini ir mērāmi simtos tūkstošu dolāru, plus vēl reputācija, ka pie šī ārsta ārstējās pats Tiger Wood.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Pie tam Tiger Wood draudzene ir apmierināta, jo viņš taču ārstējas no atkarības un uz "slimu" cilvēku taču nevar dusmoties. Pats Tiger Wood var turpināt sānsoļus kā iepriekš un attaisnoties, ka viņš taču ārstējas un nekas jau nenotiek uzreiz un visi ir apmierināti!

Vīrietis pēc savas būtības ir slinks cilvēks un ja mēs saņemam mīlestību, seksu, uzmanību, cieņu un visu pārējo mājās, tad nekādas citas attiecības neveidojam, jo tas viss prasa papildus piepūli, investīcijas un laiku! :-)

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Viedoklis visai pamatots, tomeer uzskatu, ka aarsteessana vai sauc to, kaa gribi ir nepieciessama lietaam, velmeem, kas sistemaatiski rada probleemas.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Un peedeejaa Tavaa viedoklii jau saakas stipra subjekivitaate.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Sekss nevar būt problēma un tā daudzums ir atkarīgs no cilvēka dzimumkonstitūcijas, vecuma, stāvokļa sabiedrībā, dzīvesveida, veselības stāvokļa, dzīvesvietas un daudziem citiem faktoriem. Veselīgs sekss ir nepieciešams jebkuram cilvēkam, tas palīdz mums ne tikai uzturēt sevi formā, nenovecot, bet arī veido emocionālo saikni ar mums tuvu cilvēku, kā arī uzlabo veelību un pagarina dzīves laiku, tādēļ tik svarīgi ir atrast cilvēku ar līdzīgu attieksmi pret seksu un dzimumkostitūciju ...

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

... un nekādas "atkarības" nerādīsies, bet būs veselīgs sekss ar mīļoto partneri, sievu, vīru, draugu vai draudzeni.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Pareizaas atbildes, bet dziivee nenotiek kaa peec graamatas.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Un labi vien ir, jo, ja viss notiktu kā pēc grāmatas, tad dzīvot nebūtu interesanti!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pēc dzīves pieredzes spriežu, kurš ir slinks un galvenokārt sēž pie datora, guļ uz dīvāna , tas arī nevēlas seksu.Bet vīriešus un sievietes nevar šķirot, ir gan sievietes, gan vīrieši, kas lielā vairumā grib un , kas negrib seksu

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.