Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2016 skatījumi

maza problēma attiecībās?!

Ģimene un attiecības » Attiecības

Ir radusies tāda situācija, ka manas draudzenes bijušais draugs ( viņa dēļ izjuka viņu attiecības, jo šim sanāca financiālas problēmas, viņš devās ārpus LV, bet tagad negaidīti ir atgriezies) , pret kuru viņai vēl ir palikušas kaut kādas jūtas (pati to man atklāja) , ir sācis strādāt vienā un tajā pašā lielveikalā, kur mana draudzene, vēl interesantāk, ka tieši blakus veikalā. Tā visa tiešām ir sagadīšanās jeb laikam liktenim patīk paspēlēties. Es uzticos savai draudzenei, bet zinu, ka viņa viņu katru dienu redzēs un iespējams tur kaut kas var uzplaukt atkal, esmu neziņā. Viņu tik ļoti mīlu, ka baidos pazaudēt. Ko Jūs darītu? itkā jau nekas traks nav. bet māc šaubas un neziņa.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Kārlis Ozols

+1077

 
Precē nost!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Lai kā notiktu, tā tam bija jānotiek. Ja arī viņa aizies, necel brēku, jo tas ir stulbākais, ko vīrietis var darīt. Mēs visi mīlam un gribam būt mīlēti un padomā, ja Tu būtu viņas vietā, domāju, ka arī rīkotos tā, kā pats uzskatītu par pareizu tajā situācijā. Mīlestība ir spēcīgas jūtas un emocijas, tās pārvarēt ir grūti un katrs izlemj, ko ar tām darīt vai nedarīt. Tāpat es uzskatu, ka ir nesmuki tagad visas meitenes vai puišus bāzt vienā kulītē ar vārdiem - viņi, viņas visi/as ir vienādi/as. Katram ir sava pieredze, sava galva un savas jūtas pret citiem cilvēkiem. nevajag neko censties pierādīt, pieglaimoties, uzpirkt, tas neko nedos, tikai sevi par muļķi padarīsi. ja jau pašā sākumā nav bijis ziedu, nav bijis romantisku vakaru, mīļu vārdu, tad nav ko tagad, kad esi satraucies par viņas iespējamu aiziešanu, sākt ko mainīt, jo tas momentā būs manāms un viņa vēl vairāk tiks pārliecināta, ka nav Tev īstā. Izrunāties vajag tev ar savu meiteni un tas arī viss - nepārmetot neko.

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Tur jau tā lieta, ka sievietes aiziet pie tiem, kuri viņām ir tuvi dvēseliski, ar kuriem ir jauki izrunāties, arī pasēdēt divvientulībā mājās nevis tādiem, kuri strādā, strādā, piedzeras, uzkaujas ... nauda nav primārais, ar naudu tādas lietas iegūt nav iespējams. Tās, kuras ar tādiem tiekas un dzīvo, es uzksatu, nav pašas spējušas ne sevi mīlēt, ne saprast, ko dara un kādas būs sekas nākotnē.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ja viņas jūtas pret bijušo būs stiprākas,kā tagad pret tevi ,tad jūsu attiecībām nav nākotnes vai tā būs nelaimīga.Sirdi var dalīt tikai uz pusēm.Vēlu veiksmi

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis

+933

 
Ar tādām sievietēm ir kā ar bitēm, ar kurām nekad neko skaidri nevar zināt, un tādu ir daudz. Bet izdari testu- pasaki, ka, liekas, Tevi atlaidīs no darba, un nezini, vai tā uzreiz varēsi atrast ko vietā, tapēc būs "jasavelk jostu". Pavēro reakcijas. Ja interese par Tevi manāmi atslābst, pieņem zināšanai, ka iespējams, esi viņai "draugs ērtību labad". Atslābsti, izbaudi vēl to, kas izplēn (ja tā), un skaisti atvadies. Vismaz atmiņās būsi un paliksi viņai kā "svētais" tajā sadzīves periodā. Drošības labad vairs nevelti un nepiesaisti visu savu uzmanību viņai vienai, paskaties apkārt, ir vēl citas..
Un, zini, man vismaz nostrādā tas, ka es, pamanot sievietē ko pievilcīgu, esmu izkopis spēju arī neuzbāzīgi to viņām pateikt. Vēl negaidīts ziedu pušķis (ne jau tās garkātu rozes- pārāk oficiāli,- bet gan no kādas tantiņas Tevis paša izraudzīts un nopirkts svaigs pušķītis) acīmredzami atraisa sievietēm sirdi, bet nepazemojies..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ja vislaik trīcēsi, ka viņa aizies atpakaļ pie tā čaļa, tad tā arī notiks. Labāk aizmirsti to tipu un dzīvo zaļi ar savu beibi nepiesārņojot savu prātu ar domām par kautkādu pagātnes čali.
Nu un ja galu galā viņa tomēr Tevi pametīs vecā brūtgāna dēļ, tad tici man - Tev tāda čuriņa nafig nav vajadzīga. ;o)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Nevar jau zināt,kas tā draudzene par cilvēku. Ja viņa vadās no savām jutām,tad notiks ta,kā lems viņas jūtas un liktenis. Taču daudzām meitenēm attiecības ir ar attiecīgajā mirklī ērtāko un pieņemamāko džeku (man izskatās,ka tavejā ļoti iespējams ir tieši šāda,ja jau to džeku tik ātri aizmirsa un metās tavos apkampienos). Tad var būt visādi.
Domāju,ka tev jāizturas tā,it kā tu nemaz neuztrauktos un jāskatās,kas notiks. Ja viņa sāks ar to džeku laist pa kreisi,tad skaidrs,ka jebkurā gadījumā tev ar viņu nebūs kopīgas nākotnes.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.