Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Laila Matīsa

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1718 skatījumi

Vai tas ir normāli?? nesaprotu!!!!!

Ģimene un attiecības » Attiecības

Tas ir normāli, ja es esmu ar kopā ar savu džeku, bet viņam dzīvoklī vēl joprojām ir bijušās meitenes foto, un viņš man liek kopā ar viņu tusēties, viņs pats tusās ar viņu visu laiku. Kad es pateicu, ka man nepatīk tas, tad arī mūsu attiecības laikam ir beigušās??
Vai es kkaut ko nepareizi izdariiju?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Iespējams, ka viņš nevar aizmirst iepriekšējo meiteni,un ar tavu klātbūtni mēģina viņai parādīt cik viņš ir pieprasīts džeks, nelolo ilūzijas, ar tevi tikai niekojās un tur kā rezerves variantu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Tas nav normāli, visu pareizi izdarīji. Nu jā pēc tava rakstītā izklausās ka viņš viņu nevar aizmirst. Bet ja dēļ tā, ka nevēlies ar viņa bijušās tusēties viņš būtu gatavs ar tevīm izšķirties, tad nav jēga no šādām attiecībām. Sāpināsi tikai sevi

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Iespējams, ka tu vienīgā līdz šim uzskatīji, ka esat kopā. Katrā ziņā, ja vienam no pāra nepatīk otra darbības un vai nu darbības vai nepatika netiek likvidēta, tad jau diez vai ir vērts turpināt. Abu jūsu izvēle tā ir, nevar rast kompromisu, vai nespēj saprast viens otru, tad jāmeklē kāds, kur abi viens otru saprot.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liga Locmele

+63

 
Principaa pareizi jau vien ir. Rezerves variants vai es pat teiktu paarejas barjera - taa sauc cilveeku, kuru cits cilveeks vienkaarshi izmanto, lai speetu aizkliedeet ieprieksheejaas atieciibas un to notikumus. Patiesiibu sakot, es gan nezinu cik ilgi juus tur esat kopaa, bet tas nemeedz ilgt ilgaak par gadu, pusotru.

Lai arii izklausiisies nezjeeliigi shaadaas afeeraas paarsvaraa ielaizjas sievietes. ;)

Veiksmi un cerams, ka naakoshais buus iistais! ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
shubi-dubi, svingeru klubi... :oDDD

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.