Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1966 skatījumi

Homoseksuālistu būšanas.

Ģimene un attiecības » Attiecības

Kādu dienu,mums ar darbabiedriem izveidojās diskusija par homoseksuālistiem.
Šķiet viņiem tas iekārtots tā - viens no partneriem ir aktīvais,otrs pasīvais.Tātad pirmais ir tas kurš stumj,otrs,kurš ļaujās...nu un laikam,pasīvais uzņemās sievietes/sievas lomu.
Tā.Cik šis pieņēmums ir pareizs,neņemos spriest,mēs tikai izlikām apskatei tik lielu informācijas daudzumu,cik katram bija...
Vārdu sakot,radās jautājums - vai geji maina savas pozīcijas......nu,vai aktīvais reizēm var būt arī pasīvais un otrādi.Jeb tomēr tas tā nenotiek? Mums bija dažādi viedokļi un pieņēmumi,bet skaidrībā tā arī netikām.
Varbūt ir kāds,kurš ir pietiekami kompetents šajā ziņā?
Paldies!

P.S. Tikai nevajag uzreiz padomāt to sliktāko - mēs esam normāli čaļi,mums ir draudzenes,sievas,mīļākās....
Vienkārši,ja ir saits,kur pajautāt...kāpēc to neizmantot.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūsu skatījums uz homoseksualitāti ir ļoti primitīvs. Homoseksualitāte nav saistīta ar pozu seksā, kādu viens vai otrs cilvēks izvēlas, bet gan ar seksuālo pievilcību pret sava dzimuma cilvēku. Uz zemes dzīvo 4 dažādu grupu cilvēki un šo cilvēku skaits ir konstants lielums visos laikos: heteroseksuāli, homoseksuāli, biseksuāli un tie, kurus angļu valodā apzīmē ar vārdiem "bi curious" jeb biseksuāli ziņkārīgi vai, kā tagad ir moderni saukt šīs grupas cilvēkus - metroseksuāļi. Visi pasaules cilvēki pēc savas būtības ir nedaudz biseksuāli, jo mums ir arī sava dzimuma draugi un nav nekā stiprāka par divu čomu vai divu draudzeņu draudzībai. Ja mēs runājam par pozām seksā, tad tam ir tīri fizioloģisks un psiholoģisks raksturs un pie divām jūsu nosauktajām ir arī "versatile" vai "switch" homoseksuāli cilvēki, kas nozīmē, to, ka patīk gan tā, gan tā. Mūsdienās dažādu porno filmu ietekmē aizvien vairāk heteroseksuālu pāru sāk praktizēt anālo seksu, ...

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

... atsevišķām tautām anālais sekss ir pavisam ierasts seksa veids heteroseksuāliem pāriem, jo tiek uzskatīts, ka meitenei ir jāsaglabā nevainība savam vīram un pirmajai laulības naktij. Daudzas sievietes šī seksa laikā gūst lielāku baudu nekā vaginālā seksa laikā. Citiem patīk asākas izjūtas. Neviens cilvēks nav pilnīgi vienāds, tāpat arī mūsu erogēnās zonas neatrodas tikai tur, kur tām ir jāatrodas, saskaņā ar gudrām grāmatām.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Savs Choms

+17917

 
da je-bala visus tos gomikus...

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Pilnīgi piekrītu.Būtu mana teikšana,es praida laikā sēdētu uz tuvējā jumta ar optisko šauteni...un pa vienam vien tos zilos puvekļus!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Parasti visskaļāk "Ķeriet zagli!" kliedz pats zaglis, visvairāk reliģijas lamā paši ticīgie un vislielākie homoseksuālisma noliedzēji ir slēptie homoseksuālisti, kas kādu iemeslu dēļ nav uzdrošinājušies piepildīt savas vēlmes un fizioloģiskās vajadzības. Hetroseksuālus cilvēkus nesatrauc citādi domājošie cilvēki un tas, ar ko kāds cits nodarbojas savā gultā ir tikai viņa paša personīgā darīšana.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Pederasti,mani nesatrauc tikmēr,kamēr klusi sēž savos sūda klubos,mozaīkās,u.t.t.un dara viens ar otru,kas tik ienāk prātā.
Bet līdzko viņi sāk līst ārā uz ielām,iet gājienos,kačāt savas pravas,televīzijā pārmest sabiedrībai,ka tā raugi,esot slima,jo viņus nesaprotot,neatbalstot viendzimuma laulības,neļaujot adoptēt bērnus...tas gan mani sāk tracināt.Tad jau iznāk,ka es,mana sieva un mani bērni esam tie slimie,ko? Un viņi ir tie veselie???
Kas tas ir par murgu???

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Tādi tizleņi iet savos gājienos,izkliedz saukļus,bet ielas malā stāvošie bērni neko nesaprot un vaicā saviem vecākiem....kāpēc onkulis bučo citu onkuli un otrādi.Ko tāds mazs cilvēks no tā visa var iegūt? Turklāt visu šo varzu apsargā bars policistu,lai tik nedod dievs,cukurdupšiem nenotiek kas ļauns...Šādai policijas operācijai līdzekļi atrodās,bet veciem,vientuļiem ļaudīm un bērniem,kuriem nav vecāku,bērnunamiem...tam visam gan nesanāk... Kaut gan,tas,kas pie mums notiek,nevienu sen neizbrīna.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Homoseksuāli cilvēki nevienu heteroseksuālu cilvēku nepadraud, tāpat kā heteroseksuāliem cilvēkiem nevajadzētu apdraudēt homoseksuālus cilvēkus. Visi praidi un gājieni, manifestācijas, kuras organizē un piedalās saujiņa šīs sabiedrības daļas aktīvistu ir vērsti uz toleranci un mierīgu līdzās pastāvēšanu. Ja sabiedrībā valdītu sapratne un nebūtu diskriminācijas un tādu radikālu uzskatu kā jūsējo, tad nekādas demonstrācijas netiktu rīkotas un katrs dzīvotu savu dzīvi.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Mani nekad un neviens nepārliecinās,ka tā ir norma un ikdiena...tad jau drīzāk es ielaidīšu sev lodi galvā.Tā jau ir kļuvusi par modes lietu,īsāk runājot...ja tu nepisies dirsā,tu no dzīves neko nesajēdz....
Par daudz ar jums te auklējās...nekas,visam pienāks savs laiks un tad mēs paskatīsimies...

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Un vēl ko es jums pateikšu,kakaino gailīšu sūcēji....Vai zināt,kāpēc diviem vīriešiem nevar būt bērnu??? Tāpēc KA DABĀ TĀ NAV IEKĀRTOTS!!! UN ARĪ NEBŪS IEKĀRTOTS!!! Un nevajag nostāties pret tās procesiem!!! Un jo vairāk jūsu zilā anomālija tiks uztiepta normālai sabiedrībai,jo vairāk tā saskarsies ar tās pašas normālās sabiedrības rezonansi un var novest pie ļoti letāla iznākuma.Varat saukt mani par neizglītotu pāķi,man vienalga!Lieciet to aiz auss un lūdziet dievu,lai mūsu ceļi nekrustotos!

Savs Choms, pirms 13 gadiem :

pilniibaa tev piekriitu...visus vinus kaut kur ieslodziit geto lai tur draatee viens otru dirsaa liidz bezsamanai un sirds patiksanai!!!!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.