Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis G.

+2334

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2373 skatījumi

Cik bieži meitenes grib To?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Manai sieviņai (35), pēc mēneša "badošanās" neko nevajag. Pirms 10 gadiem- mums abiem- mēnešreižu pauze bija smags pārbaudījums. Kā to saprast? Vai tas ir normāli?!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Pazīstama situācija .... :)
Lielākā vaina ir tajā, ka nespējat par to izrunāties. iespējams, ka viņa baidās atklāti pateikt ko tādu, kas liktu Tev nokļūt mazvērtības kompleksu varā. Pie reizes viņa arī varētu baidīties, ka viņas vārdi var likt Tev palikt ne tikai dusmīgam, bet arī agresīvam. Viņa gaida, kad pats sapratīsi, kas ir par vainu, tāpēc Tev atliek pašam iet un runāt ar viņu. Parasti lielākās problēmas ir ar to, ka vīrietis nespēj sievieti, pirmkārt, seksa laikā apmierināt, jo ir paviršs un pat brutāls, parāk bieži grib nerēķinoties ar sievieti, otrkārt, sadzīvē vienaldzīgs par to, kā jūtas otrs, vēss, prasts pēc dabas, treškārt, sievietei ir periodi, kad seksu viņa tiešām nevēlas nu nemaz un to ietekmē gan attiecības ar vīrieti, gan hormonu svārstības, gan kaut kādas citas smagākas problēmas darba un privātajā dzīvē. Jo ilgāk sieviete atturas, jo dziļākas problēmas kaut kur jāmeklē.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Baiba G.

+162

 
Nē, tas nav normāli! Kaut kas nav kārtībā ar Jūsu attiecībām (ja vien Jūsu sieva nav slima, negaida bērniņu (pirmie 3 mēn.), nebaro zīdaini ar krūti vai nav galīgi pārstrādājusies). Sievietēm bieži aizvainojums, vilšanās vai neapmierinātība ar savu vīru izpaužas ar seksuālu atsalumu.

pirms 13 gadiem  

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Paldies, bet par daudz Jums ir i e s p ē j a m o variantu! Viņa ir gan pārstrādājusies, gan aizvainota, gan vīlusies.;))
Nezinu, ko darīt.

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Nē, nu, kad es laizu, tad viņa ir starā, bet, kad taisu klasiku, tad iestājas vēsums. Toties ņemot no aizmugures, viņa ķer prieku. Ko nozīmē šīs pēkšņās pārmaiņas- riebums pret mani?

kaspars saukums, pirms 13 gadiem :

tad tik uz priekšu,laizi un ņem no aizmugures,ko vēl tu gribi?nafig tev tieši to klasiku vajag?

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Kasparam.
Mani nenomāc pozas, cik- attieksme pret mani, jo mani pieskārieni viņā vairs neizsauc vēlmi mīlēties.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Amanda Bush

+41

 
Palasot iepriekš uzrakstīto - neizklausās, ka Tev ir vēlme mīlēties, bet gan tīrs sex vairākas reizes dienā būtu ideāls.
Varu piemetināt, ka varbūt jums abiem ir pārāk labi kopa, sievietei ir labi tā pat (Tu veic pirkumus,dari mājasdarbus, rūpējies par pašsaprotamām lietām) un tādēļ viņa sajūtas droši, ka tā kļūst par normālu parādību - samazināt tuvības reizes, no aizmugures, ka laizi - tas izklausās ērti priekš viņas, iespējams ērtākās pozas fiziskā ziņā, lai nebūtu piepūles, tik pat atklāts ir jautājums - vai viņa bieži apciemo Tavu 'mīlas ieroci' gadiem ritot? Nu var jau iet arī uz patoloģijām - vecāku bērna loma attiecības, kur ar vecākiem nepārguļ. Drīzāk piekrītu Indrai (I.T.)

pirms 13 gadiem  

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Daudz kas liekas pareizi, bet... Tā arī neesmu dzirdējis, ne no viena(s), ka pie 40 TAS nav tik vajadzīgs. Un tas nav labi. Ja sieviete nepaliek mitra, ko lai domā?

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

c'mon,tas = pilnīgi normāli ka nepaliek mitra gadiem palielinoties.Tas jau vairs nav atkarīgs no Tevis.Piekrītu Tev,jo man ir ideāls piemērs: manam mammukam pāri 50,viņas sexuālā dzīve ir trakāka par manu,lai gan tas atkarīgs no cilvēka.Daži ir miesaskārīgāki par citiem,tas ir dabiski ka kāds vairāk vēlas,nekā cits.
Zin man vienreiz bija draugs, kurš lasīja daudz grāmatu+aizbildinājās,ka ar sexu nodarboties nevēlas,jo ir garīgs cilvēks.Nu pēc neilga laika sapratu-ne tur garīgums, bet psihe

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

labākais ir vienkārši atklāti un no sirds izrunāties, atrodot piemērotāko brīdi tam.

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Man ar' liekas, ka psihe pie vainas, ne- vecums. Runāt nav jēgas, jo stāstu par 'galvassāpēm' droši vien esi dzirdējusi.

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

man likās, ka stāsts par 'galvassāpēm' ir komēdiju mīts ))

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Nu, nezinu, draugs piestaigā pie vecākas sievietes, tā esot ik pa brīdim jāizslauka lieko suliņu un tad, ka viņa 'beidz', tad puisi nolej ar kautkādu šķidrumiņu, bet Tu saki "ar gadiem". Ar manējo ir pretēji.

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

Novēlu Tev un Tavam draugam veiksmi! Kā saka nav stulbu jautājumu ir tikai stulbas atbildes . Tavs koments te bez konteksta nedaudz..?!?

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Nekas, ja nesaprati.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Baiba G.

+162

 
Attiecības var sakārtot :), ļauj savai sievietei izstāstīt, kas viņai nepatīk, uzklausi (tas vien jau palīdzēs!) un tad abi kopā padomājiet, ko jūs varētu uzlabot, mainīt, kur viens otram varētu paiet pretī. Tev būs no savas puses kaut kas jāiegulda.
Ja būsi trāpījis uz sāpīgāko punktu un tur vērsis kaut par labu, kaisle atgriezīsies diennakts laikā... :))

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sāc nedot vispār,ja neņem to kas ir. Sākumā strādāja lieliski,pamosties nepaspēju,ka jau viss process sācies bez manis paša ... taču uzmanīgi pēc pāris mēnešiem,kad sāk stigāt,opievelc atpakaļ ar pavadu :D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Acīmredzot viņa vēlas pārmaiņas gan personīgajā gan seksuālajā dzīvē.Maini pozas un izspēlējat kādas seksuālas ainiņas. Palīdzi vairāk , lai sieviete redz, ka tu centies un atvieglo viņai mājas soli.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.