Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

linc

0

 
  • 11

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2738 skatījumi

vai ir vērts dot meitenei otro iespeeju?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Domāju,ka vajag dot otru iespēju, varbūt sapratīs savu kļūdu un novērtēs tavu rīcību, pamest vienmēr paspēsi, ja otrajā reizē nekas nemainās tad attā...Jo kļūdīties var katram gadīties un no kļūdām mēs mācamies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Jansons

+2473

 
slikts jautaajums... ir reizes, kad ir jaadod otra iespeeja, un ir reizes, kad nevar dot... tas tev ir pasam jaaizlemj... bet ja nezini, tad paskaties uz vinjas attieciibaam uz paareejiem, ja atturiigas, tad labaak dod, ja atveertas, tad es tavaa vietaa neriskeetu

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

noteikti dod! visi var kļūdīties. un citreiz lai saprastu ko īsti patiesībā jūti un vēlies ir jāiet tam cauri- otrā iespēja ir tā kas atver acis un visu nokārto!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

NĒĒĒ!!! ja otreiz saiesiet kopā, sākums tikai būs skaists, pēc tam viss būs tā pat kā agrāk. šķiroties atceras tikai to labo, bet par slikto piemirstas. Ja izšķiras, tad izšķiras!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

bitch

+4268

 
tas ir ĻOTI atkarīgs no situācijas.
Un arī no tā cik labi pazīsti meiteni. kaut kur sevī ir jāprot rast atbilde, tu zini kā rīkoties, bet tev ir bail.
Ja pareizais variants ir meteni atstāt, kur ir, pati vainīga, ka izdarīja kļūdu, tad Tevi moka domas par to, ka varbūt, ka tā nebūs pareizā izvēle. Ka varbūt tu nevarēsi atrast kādu, kura Tev patiktu tik pat ļoti, vai vismaz uz pusi tik daudz. Savu kārt, ja dosi viņai to otro iespēju, tevi tracinās tas, ka jebkurā brīdī kaut kas var noiet greizi, Tu vairs uz viņu nelūkosies kā kādreiz, pirms viņa "paslīdēja".
Jebkurā gadījumā jūsu attiecības nekad nebūs tādas kādas tās bija bijušas, jo kā jau daudzkārt ir dzirdēts, cilvēks var piedot, bet tas jau nenozīmē, ka viņš aizmirst.
Ceru, ka viss būs ok. ;]

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zane Jermacāne

+202

 
otrās iespējas dot tikai tie cilvēki, kam ir zems pašvērtējums un domā, ka neko labāku neatradīs!! Tāpēc saņemies un dzīvo tālāk - NEKĀDU OTRO IESPĒJU!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

es ar domāju ka nau nekadu otro iespēju! divreiz nevar mēģināt spēlēt azartspēles

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Neeeeeeeeeee
nekad nedod meitenei otru iespeeju, ja ir kraapusi, tad kraaps arii turpmaak... Saku peec savas pieredzes... NEDOD NEKAADAA GADIJUMAAA>..

pirms 14 gadiem  

linc, pirms 14 gadiem :

Laikam jau ir par veelu, bet nu veel kaadu briidi paveerosu vinju un vinjas uzvediibu tad jau redzees! ir bail buut zaudeetaajam otrreiz

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ir...nesaku to tikai tapec ka esmu meitene.. ;) vnk gadas kljudities....ir taa...no kludam macas...jo kad nokrap piemeram...izskiries...un tad tu sac just,cik ljoti tev taa pietrukst (tas otras pusites kuru nokrapi) un tad saproti,ka negribi pazaudet....protams..ir jau ari tadas kuras no kludam nemacas..tapec vnk ir taa...jaariskee... :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
par to,ko patiesiibaa domaa meitene,informeets nebuusi nekad.varbuut vinjai nepiecieshama tava piedoshana.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.