Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sumis

+43

 
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 3872 skatījumi

Ko dāvināt mīļotai sievietei 30. gadu jubilejā?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Paša izveidotu foto albumu ar kopīgajām bildēm un aprakstiem - kad tas ir bijis, kur bijāt un tml. Var sarakstīt pa vidu skaistus dzejolīšus, dažādas atzīšanās (mīlestībā, par to, ka viņa Tev ir svarīga un tml.), papildus var izgreznot lappuses ar krāšņām uzlīmēm, tekstus sarakstīt ar krāsainajām pildspalvām. Ja Jums ir bērni, tie var kaut ko pa visu uzzīmēt, uzrakstīt novēlējumus. Klāt vēl vari sacerēt kādu dzejoli, ko nolasīt viņai un, protams, gardas vakariņas ar visu svētku torti.
Tieši šādu dāvanu es vakar pasūtīju savējiem uz savu tuvojošos jubileju :) Tādu mēs pasniedzām vēl kādam mūsu ģimenes loceklim uz apaļu jubileju pirms diviem gadiem. tagad visi radi, draugi, paziņas to milzīgo albumu šķirsta un priecājas, plus, arī pašiem tās ir jaukas atmiņas, kamī pakavēties. Neviens gredzens, nekāds ceļojums, neviena zelta ķēdīte, vakariņas msalkā restorānā pēc manām domām nespēj dot tās īpašās sajūtas, ko dod šāds te paša gatavots albums.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Protams, lai tādu pagatavotu, vajag laiku. Mēs gatavojām albumu veselu mēnesi - attīstījām bildes, meklējām dzejolīšus, rakstījām vēstules un apsveikuma kartiņas veidojām.

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Ļoti skaists ieteikums, nav ko teikt...+

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Mantas sapirkt vēl paspēsi. Es dāvināju pārsteigumu un emocijas. Sarunāju ar visiem draugiem, ka viņi atsaka ierasties uz ballīti, jo ir citas ģēlas. Tad viņa galīgi sabēdājās un es teicu, nekas, aizbraucam vismaz pa Vecrīgu pastaigāt, kādu kokteili divatā iedzersim. Tā nu mēs staigājām pa krastmalu līdz pēkšņi uzradās visi draugi ar šampi un ziediem, tad kā pēc burvju mājiena piebrauca kuģītis, kas mūs visus pa kanālu izvizināja un pēc tam braucām uz kafejnīcu kautko iekost. Bet izrādās, ka aizbraucām nevis uz kafejnīcu, bet gan uz deju studiju, kur stundu mācījāmies dejot tango. Pēc tam gan krodziņā visi smaidīgi un pozitīvi piebeidzām jubileju un lieki piebilst, ka jubilāre bija ļoti patīkami pārsteigta... :o)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ceļojumu uz Francijas dienvidiem...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labāka dāvana sievietei - gultas veļa ar 3d efektu - http://3dgultasvela.lv/lv

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labāka dāvana sievietei - gultas veļa ar 3d efektu - http://3dgultasvela.lv/lv

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vislabākās dāvanas http://www.gizmos.lv/ var atrast veikalā Gagdet mania

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Zelta ķēdīti ar kuloniņu un varēsiet būt droši, ka šī dāvana vienmēr paliks kopā ar jūsu mīļoto sievieti, tāpat kā šīs dāvanas devējs sievietes atmiņā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.