Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Amanda Bush

+41

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1809 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
Bet es sāku nojaust, ka Tu gaidi pavisam citu atbildi. Vīrieši atbildēs stipri savādāk, nekā sievietes.

pirms 13 gadiem  

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

pagaidām neviena sieviete nav atbildējusi, salīdzinājumam. Paldies Tev, dažās lietās protams, ka man jāpiekrīt!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Niks

+120909

 
Vispārīgi - lai radītu pēcnācējus un suga neizmirtu.

pirms 13 gadiem  

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

Jā, bet ja vispārīgi - tad nevajag pat jūtas, lai radītu pēcnācējus, turklāt to var viegli izdarīt medicīniski. Manuprāt jautājumā jūtams, ka tas nav pārošanās nolūkos uzdots.

Niks, pirms 13 gadiem :

Nē, nav gan jūtams :)
Sauc kā gribi, bet mērķis tam ir tieši tāds.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Pilnīgi piekrītu. Bioķīmisks un fizioloģisks process ar tieši tādu mērķi. Pasaku plīvurus tam visam var pietīt klāt cik vēlas, vienalga tā būs tikai fantazēšana un realitātes noliegšana.

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Precīzi, onkuli Freidu neviens vēl nenoliedz, nekā tur romantiska, viss beidzas ar dzīvniecisku seksu, diemžēl. Hjū Grantu, Ričardu Gīru lai skatās sievietes un fantazē, bet instinkts ir un paliek.

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

Domājams, ka Jānis G. un Uldis Segliņš bieži ciemojas sadaļā 'zinātne', šis jautājums tomēr nav tai sadaļā. Pārāk liels cinisms, lai palīdzētu atbildes meklējumos! Iespējams te sākas realitātes noliegšana?

Jānis G., pirms 13 gadiem :

Cien. Amanda, neapvainojaties. Necitējot atzītus ģēnijus, ir jāsaprot, ka jūtas ilgst nožēlojamu laika sprīdi(attiecība pret cilvēka mūžu). Ja, Jums ir zem 30, tad viss ir skaidrs...

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

Es neapvainojos, tikai izsaku žēlastību, jo ja Tev ir virs 30 un neesi izjutis patiesas jūtas, kas nekur neizzūd pēc pāris sexiņiem, mēnešiem, gadiem tad tas ir nedaudz nožēlojami (attiecība pret cilvēka mūžu)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
Bet es sāku nojaust, ka Tu gaidi pavisam citu atbildi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
Tas varētu būt tāpēc, ka vienam dzimumam ir tādas fizioloģiskas, mentalas un emocionālas īpašības, kuras nav otram. Cilvēks ir zinātkārs un normālu cilveku interesē, kas notiek apkārt. Piemēram, viņš redz kādu lietu pirmo reizi, paņem to, papēta līdz saprot kā tas darbojas. Tad, kad ir saprasts, tad vai nu viņam tas vairs nav vajadzīgs vai arī tiek atrasts derīgs pielietojums. Vīrietis sievieti un otrādi vēl līdz šim viens otru līdz galam nav sapratuši, tāpēc ir interese, un pielietojums arī tiek atrasts! :D

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tad kāpēc man neinteresē pielietojums tik daudziem interesantiem vīriešiem? Laikam neesmu normāls ...

Juris Ingaunis, pirms 13 gadiem :

Par kādu pielietojumu tu runā?

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

Jā , es pilnīgi piekrītu, ka ļoti simpatizē tās īpašības otrā, kas nav pašam līdz brīdim ka apzinies,ka otrs ir paticis tikai tādēļ piem., ka bijusi laba humora izjūta/asprātība/žilbinošs smaids/whatever . Taču patiesībā jau kontrasti nepievelk, jo tie ar laiku liek pārdomāt kādas īpašības vispār meklējam otrā cilvēkā. Ir teiciens 'tāds tādu atrod', ir arī daudz attiecību spēles no psiholoģijas un lomu maiņas kādēļ tieši tā, taču tā nav atbilde uz šo jautājumu.

Juris Ingaunis, pirms 13 gadiem :

Mana doma bija nedaudz savādāka. Īpašības, kuras Tu pieminēji, smaids, humora izjūta u.c. - šīs īpašības var būt gan vīrietim, gan sievietei. Tās ir rakstura īpašības vai izskata īpašības-tādas var būt jebkuram cilvēkam neatkarīgi no dzimuma. Šie ir sekundāri faktori, kas rada abpusējas jūtas ne tikai starp atšķirīgiem dzimumiem. Svarīgākie faktori ir, piemēram, sievietei ir vāverīte, vīrietim krāniņš, miesas uzbūve atšķirās, domāšana, loģika u.c.. Protams, to visu izskaidro bioķīmija.

Amanda Bush, pirms 13 gadiem :

Jā , tā ir milzīga atšķirība, taču vai tiešām dzimumorgāni no vīrieša skata punkta ir tie galvenie izvēloties dzīves partneri, ja zināms, ka ikvienam indivīdam ar 'normālu', attīstītu ķermeņa uzbūvi ir 'vāverītes un krāniņi' ? JŪTAS taču nepastiprinās no šo orgānu izmantošanas. Varbūt daž x , bet ne uz ilgu laiku.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.