Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mierīgais

+30

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1145 skatījumi

Tā ir draudzība vai kas vairāk?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Labdien!
Lieta ir tāda, ka esmu teicis, meitenei, ka viņa man ir labs draugs un iespējams labākais!
Skolā katru dienu ar viņu staigājam un runājam par visu, viņai nav noslēpumu pret mani un man pret viņu, viņa teica, ka man uzticas visvairāk, vairāk nekā savam puisim! Viņa ar savu puisi ir kopā vairākus gadus... Es gribu saprast vai es viņai patīku vai nē, pēdējā laikā viņai ir diezgan daudz problēmu ar puisi un man viņa diezgan daudz stāsta un sauc visur tusēt! Drīkstu viņai pajautāt - ko viņa pret mani jūt? Vienkārši nevaru saprast to, kāpēc viņa nesaka savam puisim par to ka es ar viņu ļoti bieži sarakstot ar sms un bieži runājam pa telefonu garās sarunas un tusējam kopā!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbut attiecibas viniem juka ara tapec ka jus par daudz satusejat, saraksttaties un vinas dzeks to redz, bet nesaprot ka jus esat parasti draugi. Viennozimigi ir tas ka vinai ir kautkas pret Tevim.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Nepareizi formulēts jautājums. svarīgāk ir - ko Tu pret viņu jūti. Jo ja neko un tev viņa ir tikai draudzene, tad pilnīgi pajāt ko viņa domā par tevi un kādas jūtas viņai ir/nav Tavā virzienā.

pirms 12 gadiem  

Mierīgais, pirms 12 gadiem :

Viņa man patīk, un sāku iemīlēties viņā!

Antons, pirms 12 gadiem :

Es laikam darītu tā, ka vispirms noskaidrotu, kas notiek ar viņu un viņas puisi. Ja tu pateiksi, ka sāc iemīlēties, tas var sajaukt galvu viņai, ja tomēr viņu abu attiecības nav beigušās. Ja zini, ka tomēr tur viss ir beidzies, tad laikam būtu vien labāk atklāt ko jūti, lai vēlāk sev nepārmestu, ka neesi bijis patiess.
Varianti ir dažādi, jāizlemj tikai un vienīgi tev.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Pavelkas uz to,ka varētu būt kas vairāk par vnk.draudzību. Bet te tev neviens skaidri nepateiks, noskaidro pie pašas meitenes.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.