Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1555 skatījumi

Vai var UZTICEETIES meitenes,ja vienreiz vina mani nesagaidiija un aizgaaja pie cita?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Es biju ieslodziijumaa un iepazinos ar meiteni-6 meene6us saraxtiijaamies,sazvaniijaamies!Vina teica,ka miil mani-es arii to teicu(gribeejaam preceeties),bet tad atbriivojaas viens cilveeks un tusina laikaa -alkohola ietekmee vina izdariija mulkiibu!Sagaajaas ar vinu un man uzraxtiija-ka ir cits!Tagad vina saprata(pagaaju6i 2 gadi),ka vinai ar to dzeku ir loti slikti-nozeelo izdariito un veelas buut ar mani!!!Es arii veelos ar vinu buut(ir paliku6as 6aadas taadas juutas),bet BAIDOS,ka var atkaartoties pagaatne!!!Ko man dariit,kaa riikoties?Varbuut tie6i tavs padoms man paliidzees tikt skaidriibaa!!!!PALDIES!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inga Eglīte

+160

 
Ja tā būtu viena reize, divas, varbūt pat trīs, tad vēl es tev ieteiktu piedot, jo alkohols un atsvešinātība dara savu, bet divi gadi...tā jau ir cita dzīve, vēlmes un idejas par nākotni... bet, ja, protams, tu jūti, ka tev bez viņas ir grūti, tad pamēģini, jo dzīve ir īsa-pēc tam vari līdz mūža galam jautāt sev:"a kā būtu, ja būtu?"

pirms 14 gadiem  

Jānis Saulgriezis, pirms 14 gadiem :

Man nav bez vinjas gruuti-vnk gribeeju uzzinaat neitraalu cilveeku viedokli!!!!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

......

+11600

 
Sveiks Jāni! Uzskatu, ka īstai mīlestībai nav šķēršļu, skatoties uz to, ka viņa jau tevi ir pametusi, un pie tam ar to citu viņai bija attiecības 2 gadus... (Pietiekami ilgs laiks). Es tiešām, nezinu un domāju ka var arī notikt tā vēlreiz.

P.S. - Tavā vietā es to nedarītu (iet pie viņas atpakaļ), bet, kā jau Edmunds teica, tad varbūt tiešām jārīkojās, kā sirds liek!

pirms 14 gadiem  

Jānis Saulgriezis, pirms 14 gadiem :

Sveiks,Artuur!Paldies par atbildi-es taapat domaaju!Ja vienreiz piekraapa,tad var atkaartoties!!!

Reinis Šulbergs, pirms 14 gadiem :

Taisni tā

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iveta Balode

+1467

 
Es neuzticētos tādai meitenei! "spindzele" padzīvoja 2 gadus ar citu, nu tagad meklē atpakaļ ceļu - brr, kas ta tās par jūtām. Ak, nabadzītei nebija labi! Bet ir tak tāds viens "muļķītis", kas gaidīs... Te jau visu var sastāstīt! Beidz ticēt šīm muļķībām, ko viņa stāsta. Paskaties apkārt un atrodi jauku meiteni, kura mīlēs Tevi un kurai meli un nodevība būs sveši! Lai veicas!

pirms 14 gadiem  

Jānis Saulgriezis, pirms 14 gadiem :

Esmu simpaatisks puisis-visai gudrs,bet kad uzzin manu biograafiju,tad viss kontakts apraujas!!!!Esmu arii izveeliigs meitenees-ne jau izskats,bet galvenais,lai buutu pashai sava galva!!!

Iveta Balode, pirms 14 gadiem :

Jāni, mēs taču iemīlam cilvēku tādu, kāds viņš ir un pagātnei tad nav nozīmes. Varu pastāstīt arī gadījumu no savas dzīves. Pavisam jaunai, 15 gados man piedzima dēls. Kad dēlam bija 15, man 30, bet izskatījos pavisam jauniņa, visi kas ar mani iepazinās neticēja, ka tas mans dēls. Man apnika skaidrot un mēs ar dēlu izdomājām, ka viņš tagad būs mans brālis :)

Iveta Balode, pirms 14 gadiem :

Nu tad iepazinos ar cilvēku, ar kuru nodzīvojām kopā 8 gadus. Jā bija viņam šoks par to, ka tas nav brālis, bet ir dēls. Bija jau protams skaidrošanās, ko es protams paskaidroju, ka apnika visiem skaidrot, kā man tik jaunai tik liels dēls. Ir taču labie meli un sliktie. Katram ir iespējams kļūdīties dzīvē, vai jaunības trakumā sadarīt kādas muļķības, tāpēc saku, ja cilvēks iemīlēs, pieņems tevi kāds esi!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Grūti ko ieteikt. Kļūdīties ir cilvēcīgi. Pirmo reizi var piedot, otra reize,- ieradums. Bet divi gadi,- tas jau ir termiņš. Lai tik dzīvo tālāk ar sevis izvēlēto.
Man ir bijušas trīs oficiālas,un neskaitāmas neoficiālas sievas, un pēc pieredzes zinu, ka pienāks tā diena, kad satiksi savu izredzēto, kas Tev būs īstā.
Es satiku to tikai uz dzīves gaitas otrajā pusē.
Nebēdā, dzīve ir jauka!

pirms 14 gadiem  

Jānis Saulgriezis, pirms 14 gadiem :

Paldies par atbildi-tautaa saka,ka CERIIBA mirst peedeeja,domaaju,ka starp apmeeram 4 miljardiem sievieshu ir MANA IISTAA UN VIENIIGAA!!!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Parasti jau cilvēki rīkojas tā, kā sirds liek. Nu varbūt šis ir tas gadījums?

pirms 14 gadiem  

Jānis Saulgriezis, pirms 14 gadiem :

Sirds man pagaidaam neko neliek!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vinjai vnk tagad nau neviena cita dzeka un tapec atcerejas par tevim, es nemaz nebrinitos ja tu nebutu vienigais kam vinja shita saka.patiesibu sakot ir tikai ljoti reti gadijuma kad meitene tiesham sagaida savu puisi no ieslodzijuma.bet tas nav nekads raditajs.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.