Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown

+3680

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1121 skatījumi

Kā jūs sadzīvojat ar apkārtējiem cilvēkiem?

Ģimene un attiecības » Attiecības

P.S. Arī ar tiem, kas nav jums patīkami.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ar patīkamiem nav problēmu, kaut gan arī patīkamie nav ideāli. Kā sadzīvot? Ir katra rakstura ipašības. Kāds ar nepatīkamo samierinās, kāds ignorē, kāds besijas. Lai saglabātu savu nervu sistēmu, jo nervu šūnas neatjaunojas un visas slimības (izņemot dažas :) ) sākās no nerviem, tad iesaku ignorēt, neiziet uz provokācijām. Jā, tas nav viegli, ja nevari izturēt , tad meklē variantus, lai saskarsme ar tādiem cilvēkiem būtu mazāka.

pirms 11 gadiem  

unknown, pirms 11 gadiem :

Bet, ja nav iespēja ignorēt.
Kā darba attiecībās, kur ir jābūt sadarbībai.

Sandra Ščerbinska- Plēsuma, pirms 11 gadiem :

Esmu pati piedzīvojusi situāciju, ka ar kolēģi bija abpusēja nepatika, bet dēties nav kur... nesapratu kāpēc tā, jo pēc dabas varu parasti rast kontaktu ar cilvekiem viegli.Varat ticēt vai ne, bet vēlāk izlasiju "gudrā grāmatā" ,ka mums pēc horoskopa ir totāla nesaderība. Nu ko darīt, jācenšas būt diplomātam, kaut kur noklusēt, lai attiecibas vēl vairāk nepasliktinātos. Vispār nepadoties provokācijām. Tas nav viegli, jo mēs katrs zinām savu vērtību, un neciešam sevis pazemošanu.

unknown, pirms 11 gadiem :

Precīzi. Paldies par padomu!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ikvienam no mums ir sava "privātā zona", jeb teritorija, kurā iekļūt ļaujam tikai pašiem tuvākajiem, savukārt ar visiem citiem mēs ieturam distanci - ar citu lielāku, citu mazāku - atkarībā no tā, cik tuva mums ir saskaņa. Cilvēkus, kas mums nepatīkami, vienkārši nevajag laist pārāk tuvu. Reālajā dzīvē tas nozīmē kontaktu minimizēšanu. Ja tev rajonā ir viens veikals, kurā strādā viena pārdevēja, tad, ja tā tev patīkama, jūs šad tad uzsitat klaču, parunājiet par bērniem, ģimeni, ja nepatīkama, tad nopērc, ko tev vajag un prom. Tas ir vienkāršs piemērs, bet tieši tāpat ir ar darba kolēģiem vai pat radiem. Tikai tik cik nepieciešams un ne mikronu vairāk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja darba attiecibas nav ar kadu laba satikšana,tad vari viņu neieverot,bet ja tas ir no vadibas tad labāk meklē citu darbu.Jo ja bus bieži jatiekas jusu konfliks tikai augs.Vel vari provet izlikties par beigtu,lai neveidotos konflikts.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Jebkurā cilvēkā var atrast arī kaut ko patīkamu... Ja Tev kāds cilvēks nav tīkams un Tev nākas ar viņu dzīvot vienā internātā 24 st. diennaktī un 5 dienas nedēļā, tad vienkārši ignorē viņu.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.