Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+73

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1548 skatījumi

klasesbiedrene

Ģimene un attiecības » Attiecības

Vēlos uzzināt vai viņai patīku kas vairāk par draugu. Ejot klasē,kad sēžu gaitenī kādas 2sek pastās uz manīm. Vnk sēžot ar draugiem,pastos un redzu ka slīpi skatās uz manu pusi. Kad viņa viena,un es ar, ejot pa kāpnēm un mirkli acu kontakts. Draugi esam. Un vēlētos uzzināt metodi,kā lai uzzin precīzāk vai patīk tā neuzkrītoši. Un kā lai speru nākamo soli? Ko darīt,teikt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Iveta Vilsone

+1413

 
Gan puiši, gan meitenes vienlīdz baidās, izvairās būt atvairīti, jūtās pat pazemoti, ja pirmā/ais izrāda uzmanību un tiek "atšūti", piekam tā atšūšana var nozīmēt nebūt ne nepatiku, visiem patīk citu uzmanība... bet laikam drīzāk mūsu uzmanības objekti nepaspēj pārvarēt paši savus kompleksus un drošības pēc "izrāda", ka viņus neinteresē...
Jauniem cilvēkiem vēl ir ļoti svarīgi, kā citi klasesbiedri, draugi varētu vērtēt potenciālo partneri, tāpēc neuzdrīkstās uzreiz piekrist izrādīt arī savu interesi...
Lai iedrošinātu sevi un otru, var pacensties sevi parādīt no labās puses, it kā ne viņai tieši, lai nebūtu vajadzīga atbildes reakcija, bet tiktu dota iespēja novērtēt tavas pozitīvās puses. Svarīgi lai viņa tev varētu uzticēties, justies drošībā, tad viņai nebūs vajadzīgs citu cilvēku atbalsts un piekrišana jūsu savstarpējām simpātijām.
Bet interese droši vien ir, ja jau cenšas nemanot tevi vērot.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Es nezinu ko tas nozīmē bet viņa kautkā meiģina izdarīt tā,lai es viņu ievērotu un domātu par viņu.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Ja iet runa par meitenēm skolas vecumā,tad bieži vien meklēt skaidru "jā vai nē" uz šādu jautājumu ir aplam. Neiesiet jau pie altāra. Tāpēc tā vietā lai ņemtos ar patīk-nepatīk problēmu,labāk uzaicini kopā pavadīt laiku vai kaut kā tā, un tad jau manīs,kā veidosies vai neveidosies jūsu attiecības.

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Ja atliek laiks,pamācies latviešu valodas pareizrakstību ;),lai tā meitene nevis "pastās " ,bet paskatās uz Tevi :)

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Ai,mūžam nebūtu iedomājusies par šādu lingvistisko brīnumu, ja godājamais filologs Egils Dālmanis nenorādītu... Kaut arī manā tekstā nav neviena no minētajiem brīnumvārdiem-ne pastās, ne paskatās.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Stella

+698

 
Esi godīgs pret sevi un viņu. Vnk, dalies savās sajūtās pasakot, ka Tev šķiet tā, vai vislabāk sāc ar to, ka Tev viņa patīk un vai Tu viņai arī, kā būtu, ja pamēģinātu iepazīties vēl tuvāk. Tieši pieej un pajautā, kad jūties gatavs. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Vienkārši pajautāt viņai pašai?

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

atis veinbergs

-710

 
Meģini lēnām pielīst un noskaidro cik tas ir nopietni.tici tas nostradās.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.