Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Leo Veinbergs

+901

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1536 skatījumi

Kas ir 'Mīlestība'?Un vai ar šo vārdu drīkstam mētāties?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Bieži vien cilvēki mīlestību jauc ar patikšanu,atkarību,pieķeršanos,simpātijām u.t.t Un lielākā daļa cilvēki pasaka šo frāzi 'es tevi mīlu' nepadomājot ko tā nozīmē un kā tā var izmainīt cilvēka dzīvi,jo apzināties ka tevi kāds mīl ir vienkārši burvīgi,bet ja pēc tam tev pasaka 'es takš tikai pateicu ka tevi mīlu,tas jau neko nenozīme' tad parasti ir smagi.Un vārds 'mīlu' var kādām nozīmēt ļoti daudz,un atklājot ka priekš tevis šis vārds neizsaka neko,parasti ir sāpīgi.
Okey,katram jau savi uzskati un teorijas kas ir Mīlestība,bet tomēr ar tādu vārdu nevaidzētu metāties,vai ne? ;)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Protams, ka nedrīgst ar tādu vārdu mētāties, jo kā jau minēji, tas var sāpināt otru cilvēku, ja tas tā pa tiešām nebija domāts.
Esot kopā ar tagadējo draugu nu teju jau trešo gadu, tik pāris reizes esam to viens otram pateikuši.
Esmu novērojusi draugu starpā, ka viņi apmainās vienā vakarā ar šiem vārdiem vismaz kādas 5-6 x. Ir arī tādi, kas ir precējušies un arī dzirdu to sakām viens otram, bet tur jau no malas var redzēt ka pēc 6gadu kopābūšanas ir vēl rozā brilles :)

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Lieliski!

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Es Tevi vienkārši mīlu!

Sanita Nora - Pekša, pirms 14 gadiem :

tencinu, tencinu, attiecības ir mana stiprā puse :)

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Man ir bijušas daudzas kuras teikušas ka mani mīl,bet parasti tā vien gribas pateikt,meitenīt tu vispār saproti kas ir mīlestība..dažreiz tas tā nokaitina.Jo man ir tā,ka lielāko daļu kontaktējos ar meitenēm,un zinu ka meitenes ļoti bieži cieš dēļ neapdomātiem un nepatiesiem vārdiem,bet vīriešiem savu kārt ir pilnīgi vienalga,nu tas ir lielākai daļai..džeks pateiks visu ko meitene vēlas dzirdēt,un meitene lielāko daļu būs naiva un tam noticēs,gribētos atvērt actiņas visām naivajām meitenēm. :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

nu man tiešām tādas ir žēl, kurām ir ap 30 un vēl nav atkodušas vīriešus, es jau ap 16 gadiem biju atkodusi džekus, jo bērnībā man visi draugi bija puiši un ar meitenēm vispār knapi kontaktējos :) Vari jau mēģināt, ja tev šīs nu jau sievietes ir pazīstamas, apskaidrot situāciju, dot dažus labus padomus, bet nu ir tāds teiciens, ka ne visām un visiem ir lemts.

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nu vot,tev tas pats kas man,kontaktējies ar pretējo dzimumu lielāko daļu,tādēļ saproti un izini abas puses :) Bet nu,ne visi vīrieši ir tādi ;)

Sanita Nora - Pekša, pirms 14 gadiem :

jā vajadzētu nolikumu :D ka bērnībā jatusējas ir ar pretējo dzimumu :D tad dzīvē būtu daudz mazāk problēju... iespējmas ?!

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Jā,bet tad būtu pārāk labi,visi būtu parāk gudri,un vairs nebūtu jēgas saprast abus dzimumus,jo to sapratīs visi.. :D tad mēs nebūtu gudri :D

Sanita Nora - Pekša, pirms 14 gadiem :

:) jā, tad tiešām nebūtu interesanti... būtu pat pelēki.. :))

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eh Leo tas ir ļoti cēli, bet tas meitenēm ir jāpiedzīvo, citādāk nevar, jo no savām kļūdām ir jāmācās, vienreiz ciet, tu jau sāc meklēt savas kļūdas un nākamreiz centies tās pašas nepieļaut, bet ja tu atvērsi 15-16 gadīgām meitenēm actiņas, tad viņas var kļūdīties jau vēlākā laikā ap 20 kad tur jau kļūdas būs daudz sāpīgākas.

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Bet ne visas meitenes mācās no savām kļūdām,ir tādas kuras vienkārši atmaigst no katra vīrieša mīļa vārda,un viņas ir naivas un tic visam ko saka..un tas atkārtojās atkal un atkal,kaut kļūdas pieļauj,tiek sāpinātas un pamestas.

Sanita Nora - Pekša, pirms 14 gadiem :

nu cik viņām ir gadu ?

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Dažāda vecuma,protams tām kurām ir tur 16 tās vel nav neko pieredzējušas,par tām nav ko runāt.bet ir tādas kurām ir jau gandrīz 30,un ir pieļautas lielas,un smagas kļūdas attiecības,bet no kļūdam nav mācijušās

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.