Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1672 skatījumi

Vai ta ir taisniba ka iskatam sievietei nav svarigi, galvenais ka mil un uzticas?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Veci cilveki saka.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

gints šelders

+8262

 
Jēga no izskata ja tev blakus ir lelle vai čipendeils bez smadzenēm?Cik tad ilgi pavilksi ar cilvēku kas nespēj tev palīdzēt ikdienas nestandarta situācijās.Visu par naudu tapat nenopirksi?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

tu domāji Izskatam ?
ja pareizi sapratu jautājumu, tad ne visām ir svarīgs otra cilvēka izskats, bet ir arī tādas dūdas, kam ir savi standarti :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Monta Tauriņa

+513

 
Izskats ir tas ,ko pamanaam pirmo un peec taa spriezzam, jo tas jau daudz pastaasta par cilveeku. Tiktaalu cik atkariigs no maates dabas dotumiem vai truukumiem, tam nebuus noziimes, ja esi taads, ko deevee par labu cilveeku . Bet tas, kas atkariigas no tevis passa, piemeeram, neviizziiga geerbssanaas, taukaini mati un dzelteni zobi, ir lietas kuram kuraam ir tomeer noziime.
Kaa arii, lai cik skarbi tas nebuutu, pievilciiga izskata cilveekam, tomeer vienmeer buus vieglaak, protams, ja vinns nav ar "tukssu vidu".

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Katram cilvēkam savi priekštati par to kadu vins vēlas sev cilvēku blakus redzet vienam vajag nez kadu pasaules skaistuli,bet citam galvenais ka vinju milu un ciena ,,manuprat man galvenais ir sapratne vienam pret otru ,un lai sava starpa butu dzirkstelite tad ari tev liekas ka tas cilveks ar kuru tu esi ir tev pats skaistākais un labakais,,,uz pasaules!!!;)lai veicas tev ar atrast savu pusīti!!:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
kad jaaizskata lieta peec buutiibas,tad visi saka:nee nee izskatam tik kaada nu ceturtaa plaana loma.tomeer kad pats sevi piekjer pie domas,ka veertee gan izskatu,naakaas buutiibu paarskatiit.viss perfekti,tas ir no fantastikas zhanra.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Leo Veinbergs

+901

 
Pirmārt jau katram cilvēkam savi uzskati par to kas ir 'skaists' visi meklē skaistu cilvēku,tikai cits domā ka skaistums slēpjas raksturā,domāšanā un loģikā,bet cits atkal uzskata ka skaists ir tas kurš labi izskatās no ārienes..un arī fiziskā izskata skaistums ir katram savs..cits domā ka blondi mati skaisti cits ka melni..katram savi uzskati par skaistumu,bet visi to meklējam cilvēkos.. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Iveta

+5701

 
Nu bik jau arī gribas, lai zobi mutē būtu, nagi nogriezti, apavi notīrīti... ;)
Bet, protams, ka vērtība neslēpjas "mistera" izskatā ;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.