Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Leo Veinbergs

+901

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2009 skatījumi

Uzticība-pamats?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Ieprieksējos pajauta.lv jautājumos sapratām ka uzticība attiecības svarīgāka lieta.Bet atpspoguļosim attiecības ar vārdu 'māja'.Māju (attiecības) nevar uzcelt bez pamatiem (uzticības) Bet vai māju,bez pamatiem var uzcelt vienkārši uz cietas zemes (mīlestības)? -Jā,bet kad uzlīs lietus (problēmas) mājā lēnam sāks grimt,un tur neko nevar izdarīt.Bet ir iespēja jautk māju nost,un celt atkal aukšā ar visiem pamatiem,bet tas aizņem laiku,un kāmēr iet laiks,cilvēks atrod citu vietu kur celt māju,kur nelīst lietus,un pamati jau ir gatavi...bet citreiz tā nenotiek,cilvēks uzceļ māju tur pat no jauna ar visiem pamatiem,bet tomēr otreiz māja nesanāks tāda pati,un tas var visu sabojāt.Vai arī ir vēl kāds risinājums kā māju izglābt no slīkšanas?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

domāju, ja nav uzticības attiecībās, tad uz mīlestības bāzes nekas nesanāks. Kā tad var mīlēt cilvēku, ja tu vai viņš neuzticās viens otram.Ja attiecībās piemēram ja lietus ir (neuzticība), tad attiecības var sākt no jauna, ja otrs cilvēks viņam piedod, bet tās nekas nebūs iepriekšējās.
Nezinu vai tas ir pareizi piedot otram cilvēkam neuzticību, jo cik no draudzenēm nav dzirdēti šie stāsti un pašai gadījies, kad piedod, paiet laiks un atkal ir jāpiedod, un atkal ir jāpiedod un tā tam nav gala, tu tikai kā muļķis visu laiku piedod un ceri, ka tomēr kādreiz Jūs būsiet laimīgi, bet tikai pēc kāda laika tev atveras acis un tu saproti, ka tā dzīvot vairs nevar, Jā mīli un pamest ir sāpīgi, bet labāk ir tam pielikt treknu punktu laikus, nekā ielikt daudzpunkti un galā lielu jautājuma zīmi.

pirms 14 gadiem  

Sanita Nora - Pekša, pirms 14 gadiem :

piedod, kļūda tekstā "Bet tās nekad nebūs iepriekšējās attiecības"

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Uzticība nav tikai krāpšana,bet tā pati uzticēšanās pastāstīt visu,paļauties u.t.t Un ja ir stipra,un liela mīlestība bez pamata (uzticības) var uzcelt māju (attiecības) tikai jābūt stipriem,vienotiem un visām pārējām attiecibās daļām nedrīkst būt problēmas vai ne?

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

T.I nevis krāpšana,bet nekrāpšana.. ** šodien galīgi nejiet rakstīšana. ;D

Sanita Nora - Pekša, pirms 14 gadiem :

ārī, jā atklātība un paļaušanās. Nu ja skatās uz to, ka iepazīstas divi cilvēki un ir ļubestība no pirmā acu skatiena, tad jau protams, ka var tādas attiecības būt, bet ja tas notiek palēnām, palēnām, ar draudzību, uzticēšanos, atklātību un paļaušanos, tad noteikti, jābūt tai uzticībai.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

gints šelders

+8262

 
Ja tu jau attiecību sākumā pieļauj kaut vismazāko lietutiņu tad uzredzēšanos.Par laimi mani dzīve ir pārmācijusi ,cik tas ir smagi ka tu atskārsti to ka nevis tu čakarē bet tevi.Uz doto brīdi pat neaizdomājos par tādām lietām.Ja kaut vienā mirklī paliec greizsirdīgs tātad neuzticies........Piemēram es savu draudzeni varu palaist tusēt da jebkur un gulēt apsolūtā mierā jo mēs viens otram esam ko solījuši:))))

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Greizsirdība ne vienmēr izpaužās ka neuzticība.Greizsirdīgs var būt cilvēks nevis neuzticoties,bet baidoties..greizsirdība ir bailes,ka otrs spētu būt neuzticīgs,un greizsirdība tomēr pierāda savā ziņā ka tev otrs cilvēks kaut ko nozīmē,jo citiem ir tāda domāšana,ka ja tu nēsi greizsirdīgs tātad tev ir vienalga.. :)

gints šelders, pirms 14 gadiem :

Ja tavu tuvo cilvēku kāds ievēro un pievērš uzmanību tu vari būt tikai lepns ar to.Tas pieder tikai tev:)))

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nu tas kā kuram cilvēkam,es piemēram esmu vīlies cilvēkos šausmīgi,un tāpēc labāk esmu piesardzīgs lai tas neatkartotos atkal :)

gints šelders, pirms 14 gadiem :

Nevaru tev nepiekrist,tas ir ļoti sāpīgi.Viens ieteikums :Nekad neatklāj sevi visu,pataupi savas labākās īpašības pie sevīm.Ja atkal kas nelāgs notiksies varēsi uzsmaidīt par to visu.Ja būs ok tad iedomājies cik tev daudz būs pārsteigumu:))))Turies :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.