Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Nav nozīmes

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1095 skatījumi

deklarācija-izdeklarēšana

Ģimene un attiecības » Attiecības

Es ar bērniem esmu deklarēta 12 gadus bijušā drauga(bērnu tēva)dzīvesvietā,jau pāris gadus nedzīvoju kopā ar viņu,vai viņš ir tiesīgs mūs izdeklarēt bez manas ziņas,ja man nav citur kur piedeklarēties???

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, īpašnieks ir tiesīgs jūs izdeklarēt no īpašuma, kurā jūs nedzīvojat un kur jums nav nekādu likumīgu tiesību atrasties, tāpat, kā jums ir tiesības deklarēties jebkurā dzīvesvietā, kur jūs dzīvojat. Deklarēšanās īpašumā jums negarantē nekādas tiesības uz īpašumu, tā ir vienkārša paziņošana valstij, kādā adresē jūs esat sastopama, un, kur jums var nosūtīt oficiālus paziņojumus, piemēram, uzaicinājumus uz vēlēšanām, utt. Jūs taču nedzīvojat zem tilta? Deklarējieties, kur dzīvojat, vai pie vecākiem, brāļa, māsas.

pirms 10 gadiem  

Nav nozīmes, pirms 10 gadiem :

Dzīvoju vienā citā dzīvoklī kas ir arī viņa īpašums,un diez vai viņš ļaus te deklarēties,citur man nav kur

Oto , pirms 10 gadiem :

tad deklarējies tur. Ja tur fiziski atrodies, tad viņš nevar neļaut, jo pašvaldība sūtīs ierkastītu paziņojumu uz turieni tev. Ja pastu vari izņemt, tad arī apstiprināsi, ka esi sasniedzama.

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Ja jūs tur fiziski dzīvojat, tad varat arī deklarēties. Kādēļ, lai viņš jums neļautu deklarēties, bet ļautu dzīvot savā īpašumā? Ja jūs tur nedzīvojat vai īpašnieks vēlas, lai jūs dzīvokli atbrīvotu, tad tā jau ir cita lieta... Īpašnieks nevar jums aizliegt deklarēties īpašumā, kurā jūs likumīgi dzīvojat.Ieejiet www.latvija.lv un deklarējiet savu dzīvesvietu, nekādu pamatojumu jums neviens neprasīs.

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Turklāt, ja bijušais draugs nav precējies un jūs varat pierādīt, ka 12 gadus dzīvojat kopā un vedāt kopīgu saimniecību un jums ir kopīgi bērni, jūsu attiecības var traktēt kā civillaulību, un vērsties tiesā, lai pieprasītu atzīt jūsu tiesības uz kopīgu mantu, kas ir iegūta jūsu attiecību laikā. Lai gan nereģistrētas laulības gadījumā Latvijas tiesās to ir grūti pierādīt, bet neiespējams tas nav, un vienmēr pastāv iespēja ar bijušo draugu panākt jums izdevīgu izlīgumu, piemēram, tiesības ar

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

bērniem dzīvot viņa īpašumā, it īpaši jau tad, ja šādi īpašumi ir vairāki, tāpat arī Civillikums nosaka abu vecāku atbildību par bērniem, un tas ietver arī materiālās saistības.

unknown (), pirms 10 gadiem :

SVEIKI ! Draugi, gribetu lai jus pieverstu nelielu uzmanibu ! http://inx.lv/VpV Gan kadam noderes ! http://inx.lv/V82 pastastam draugiem , izpetat visu kartigi un ja patik sekojam , paldies kam bus nedaudz laicina lai ievertetu :) http://inx.lv/Vp4 (flower) busu es jums loti pateiciga un ja ieteiksiet no kada linka draugiem paldies lai jums jauka diena:):* http://mob.1s.lv

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tā ir DZĪVESVIETAS deklarēšana, kas nozīmē, ka jums ir jādeklarējas vietā kurā dzīvojat un kur jūs var sasniegt! Par deklarēšanos vietā, kur nedzīvojat, var uzlikt diezgan prāvu naudas sodu...

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.