Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1114 skatījumi

Sveiki man ir tāds slikts jautājums es vienam puisim draugos.lv pateicu kad viņš man patīk jo viņš man pateica kad viņš ir meitene

Ģimene un attiecības » Attiecības

Ko man tagad darīt un es to nezināju pēc tam viņš pateica patiesību kad viņš ir puisis nejauj meitene un ver es nezinu kā to tik viegli pateikt man patīk puiši un meitenes vispirms man iepatikās bērnībā viens puisis no vienas nometnes un kad es biju pisdzin lielāks tad man arī iepatikās meitenes pet puiši man ver joprojām patīk tagad es nevaru zināt ko darīt vai dzīvot ar puisi vai ar meitenes iesakat ko man tagad darīt ar tādu problēmu

Pirms 9 gadiem

Un ver starp citu es esmu 1.grupas invalīts no pērnības

unknown (), pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vidzis Taigars

+172

 
patikt tas ir viena lieta bet tu nedrīksti stāties dzimum attiecības ar puišiem.
paliec pie meitenēm un klausi Jēzu kristu. tev ir jākontrolē sevi. veselīgu ģimeni saviem bērniem tu varēsi radīt tikai ar sieviešu dzimtes pārstāvi, tā kā padomā labi par savu bērnu nākotni. Dievs tev stāv klāt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izskatās, ka vismaz šobrīd jums galvā ir pilnīga putra, vispirms teica, ka ir meitene un jums viņa patīk, tad izrādījās, ka tomēr puisis un jums patīk puiši. Cilvēku seksualitāte ir iedzimta un kas ar ko veido attiecības vai guļ ir katra cilvēka personīgā izvēle. Ja jums ir gadījies piedzimt biseksuālam vai homoseksuālam, tad, jo ātrāk jūs tiksiet skaidrībā ar savu seksualitāti un pieņemsiet sevi tādu, kāds jūs esat, jo labāk tas būs jums pašam. Tas vai attiecības veidot ar meiteni vai puisi jau ir jūsu pašu ziņā. Ja jums patīk gan meitenes, gan puiši, tad protams attiecības ir jāveido ar meiteni un ir jādomā par bērniem un ģimeni. Tajā pat laikā tas būtu tikai godīgi pret meiteni, ja jūsu izvēlētā meitene zinātu, ka esat biseksuāls, nevis uzzinātu to no "draudzenēm".

pirms 9 gadiem  

unknown (), pirms 9 gadiem :

Tad jūs sakad kad tas nekas slikts nav kad man patīk puiši un meitenes

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Es neko nesaku. Ir lietas, kuras nav cilvēku kontrolē, un viena no tādām lietām ir cilvēku seksualitāte. Ja jūs esat piedzimis homoseksuāls vai biseksuāls, tad neatkarīgi no tā, cik ļoti tas jums patiks vai nepatiks, neko mainīt tāpat nevarēsiet. Tā ka labākais variants jums pašiem ir neieslīgt depresijā, bet pieņemt sevi tādu, kāds jūs esat un attiecības veidot ar dzimumu, kas jums ir pievilcīgs.

unknown (), pirms 9 gadiem :

Bet man liekas gad ar puisi nav smuki dzīvot kopā

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Un kādu atbildi vēlaties saņemt? Komentārs ir muļķīgs. Tradicionāla sabiedrībā pieņemama attiecību forma ir vīrietis un sieviete. Ja šis attiecību modelis jums der, tad meklējiet sev meiteni, preciet nost, radiet pēcnācējus, un esat laimīgs. Ja pretējas dzimums vispār nesaista, tad nekādas attiecības jums nesanāks, jebkura sieviete vēlēsies būt māte, lai radītu bērnus ir nepieciešams arī tēvs.

unknown (), pirms 9 gadiem :

Kā tas ir es esmu piedzimis homoseksuāls vai arī biseksuāls???

unknown (), pirms 9 gadiem :

Kā tas ir es esmu piedzimis homoseksuāls vai arī biseksuāls???

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
patikt var..arī ābols uz galda...atmet visas muļķīgās iedomas! Nāks laiks, arī padoms, kad putni vairs galvā nebūs, izkristaizēsies, kas patīk, kas ne!-(

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.