Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1476 skatījumi

Reali tāda lieta , man drīz būs 1ais randiņš , itkā brauksim uz kīno , ko man darīt kad viņu satieku ? Ko teikt ? Ko prasīt ? Negribu klusēt

Ģimene un attiecības » Randiņš

Sajutā kad nu vienkārši , būs pārak tā klusi un tā nearti

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Tā vienmēr ir pirms pirmajiem randiņiem, ka satraucies vairāk nekā vajadzētu. Tici man, ja tas cilvēks būs tavējais, tad kontakts jums radīsies jau pirmajās minūtēs. Un randiņš paies nemanot. Pats galvenais nevajag pārspīlēt un tēlot no sevis labāku kā esi.
Ja sarunas nevedas un jūti, ka kaut kas nav kā vajag, tas nozīmē, ka šis cilvēks nav tev piemērots. Un ne jau vienmēr sarunās ir tā sāls, dažreiz patīkamāk ir vienkārši paklusēt un būt blakus. :)

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Aijucīt, tu jau māki pieiet no pareizās puses, bet ko darīt, ja saruna nevedas, bet man tas cilvēks nu ļooooti ir iepaticies?:D:D

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Iepatikties ir viens, tas vēl nenozīmē, ka ar to cilvēku tiešām kaut ka sanāk. Var jau mocīties un mēģināt vest kaut kādas gudrās runas, bet agrāk vai vēlāk tā saruna apsīks. Nav teikt, ka tas būs mēneša vai divu jautājums. Pat pēc vairākiem gadiem var saprast, ka esi nošāvis greizi, neskatoties uz to, ka tas cilvēks nu ļoti patīk.
Mūsu lielākā kļūda ir tā, ka attiecību sākumā mēģinām izlikties labāki nekā patiesībā esam.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Remo

+47

 
Ja Tev nav problēmas lasīt un saprast krievu valodu tad vari palasīt šo portālu: http://www.azerilove.net
Kreisajā malā ir kategorijas, viens liels un garš raksts ir "50 veidi kāiepazīties un iepatikties". Reāli piemēri aprakstīti, un pieliec arī savu fantāziju. Viss būs OK.

pirms 14 gadiem  

Remo, pirms 14 gadiem :

Piebildīšu, ka šis raksts ir tulkojums, un aprakstītais vairāk attiecas uz ASV, bet kāpēc nevarētu to izmantot šeit. Man personīgi tas ļoti noderēja. Rakstu var arī izdrukāt, snāk 104 lpp., bet izlasīju to bezmaz dažos mirkļos

Remo, pirms 14 gadiem :

Un, ja godīgi, lai arī kā mēs lamājam krievu tautības cilvēkus un viņu valsti, bet RU tīklā ir atrodamas ļoti daudz labas un noderīgas lietas. Par kurām daudzviet nekas nav jāmaksā, lai tās apskatītu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.