Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Raivo

+29

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2327 skatījumi

Ko man vajadzētu darīt, lai saktiktos ar meiteni?

Ģimene un attiecības » Randiņš

Ir viena meitene kura man patīk, bet nevaru viņai to pateikt. Pēc manām domām es viņai arī simpatizēju, jo viņa gandrīz katru dienu runā ar mani, pievērš sev manu uzmanību, vārdu sakot 'Koļijas". Bet kad es sāku ar viņu runāt, tad uzreiz nervozēju, nevaru izdomāt ko pateikt un beigās pasaku kautkādas muļķības. Un pats nezinu vai es viņai patīku vai arī tomēr ne? Man dažreiz pašam kauns ar viņu runāt?

Pirms 14 gadiem

Par ko meitenēm patīk runāt? Kāpēc meitenes vairāk tusē ar tiem kas dzerstas?

Raivo, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Pajoko ar viņu, viņa pasmaidīs un nokritīs spriedze. Piemēram , ej aiz muguras, pasauc , viņa pagriezīsies un tu iedod kaut ko, piemēram puķi un saki, meitenīt, šī jums izkrita. Ja meitene homoru saprot, tad viss ok . Jāsāk ar neitrālām sarunām, ko dara brīvā laikā, vai patīk kino, ja patīk, vari uzaicināt, meitenēm patīk runātīgi puiši un drosmīgāki, tieši tie, kas ir iedzēruši.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Vari puķes vietā dot apelsīnu, uz kura uzrakstīts viņas vārds, paprasi, vai tas viņai nav izkritis, viņa teiks nē, tu saki, nevar būt , re kur mamma dodot no rīta līdz ,ir vārdu uzrakstījusi, tik smukai meitenei var būt tik smuks auglis. Tici man, viņa to mācēs novērtēt.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Baigi labais! Man patika un galvenais, ka ir ko attīstīt, piemēram, hey, meitenīt, re kur banāns vai tev neizkrita no somas vai skat, kur grūtniecības tests ... ooops, vai nav tavējais, nu tu gan esi aizmārša, visādi labumi birst no somas laukā! :-D

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

banānu viņa varbūt vēl pārdzīvos, bet vai grūtniecības testu:D, tad jau drīzāk puisis norausies ar somu pa galvu:D

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

:) Ko tik neizdarīsi dēļ mīļotās meitenes!

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Pirmkārt, ja nenomainīsi runas stilu, meiteni neredzēt kā savas ausis, ja nu vienīgi viņa nekomunicē tādā pašā stilā. Koļīties un dzerstīties tu vari čomu kompānijā.
Nopērc divas kino biļetes un uzaicini viņu uz kino. Seansa laikā nevajadzēs daudz runāt, līdz ar to mazāks procents, ka pateiksi ko muļķīgu un pēc filmas būs par ko parunāt. Varēsiet apspriest ko redzējāt vai patika u.t.t. Tālāk jau saruna raisīsies pati no sevis.
Nav tā, ka meitenes tusējas vairāk ar tiem, kas lieto aklkoholu, lieta tāda, ka dažādas apreibinošas vielas atbrīvo tavu uztveri un palīdz justies brīvāk. Līdz ar to viss it kā notiek nepiespiestāk. Meitenei nepatiks, ka tu tur stosties, sarksti un bālē. Tapēc labāk uzturas drosmīgāko kompānijā. Un lielākā daļa jauniešu spēj būt drosmīgi un vareni, tikai tad, kad sadzeras.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man tā pati problēma!:@

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ar tiem, kas dzeras tāpēc, ka tie parāda pašpārliecinātību un varēšanu, kas gan parasti ir maldīgs iespaids. Ja šīs īpašības vari parādīt bez dzeršanas, tev viss izdosies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Ja jau tu lieto vārdu "koļījas",vai tik īstenībā nav tā,ka tu meitenei patīc un esi atbildētājs uz viņas iniciatīvu. Ja jau tu tik kautrīgs,bet viņa aktīva,varbūt pieņem viņas "koļīšanos" un viss notiks. Pusaudžu vecumā bieži vien tieši meitenes ņem visu savās rokās,džekiņiem atliek tikai piekrist.
Arī es domāju,ka dūšas uztaisīšana ar alkoholu nav īstais ceļš.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.