Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Oniks Čippa

-10

 
  • 7

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2676 skatījumi

ka uztaisit web saitu ?

Ģimene un attiecības » Randiņš

es nemaz nezinu ar ko lai sak ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Atkarīgs no tā, ko vēlies ar to panākt. Kaut cik montēt sakarīga paskata html/css lapas var iemācīties apmēram pusgada laikā. Jāsāk ar koda apguvi, iesaku mācībām uzreiz ņemt Adobe Dreamwiever CS3 un uz augšu - tas ir ērtākais un populārākais variants. ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ar websaitu var saprast daudz ko. Ja tev ambīcijas kā Cukenbergam vai vismaz Libertam, tad mans ieteikums, nebūs vietā, bet, ja vēlies izteikties interneta vidē, bez jebkādam priekšzināšanām, tad, aizmirsti par HTML, maģistra grādu programmēšanā, un citām briesmām, ko pārējie piedāvā un paskaties šīs vietnes:
www.blogs.lv www.klab.lv
www .wordpress.com
sites.google.com

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vembris

+1510

 
Ja neproti programmēt, tad vari izmantot kaut ko līdzīgu "EzGenerator" programmai.
http://www.ezgenerator.com/documents/webtemplates.html

Tur var sakombinēt gatavu ar visādām sadaļām, ja ir vēlme, kā tikai ievajagas. Pēc tam atliek salikt tikai savus tekstus un savus attēlus galerijās.
Tiesa, šī programma nav bezmaksas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja jūs tīkla lapu izveidi saistāt ar ģimeni, attiecībām un randiņiem, tad diezin vai Jums izdosies izveidot savu mājaslapu bez citu cilvēku palīdzības. Jāsāk ir ar atbildēm uz diviem jautājumiem:
1) Kādu mājaslapu vēlaties izveidot?
2) Vai šajā projektā esat gatavs ieguldīt savus līdzekļus un, ja jā, tad cik?

Viss pārējais jau ir atkarīgs no tā, kā atbildēsiet uz šiem jautājumiem. Ja konkrēti zināt, ko gribat un esat gatavs par to samaksāt, tad noteikti nav vērts ķēpāties un cesties kaut ko iemācīties, jo par programmētāju mācās universitātē un pieredzi iegūst praksē. Ja pieredzes nav nekādas, tad visu mūsdienās var pasūtīt un uztaisīt vislbākajā veidā un par visai saprātīgām naudiņām, ja vien neesat ieplānojis kaut ko ļoti sarežģītu un lielu.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Vajadzīgs ir serveris, kur mājaslapu uzturēt un mājaslapas nosaukums jeb domain name, kuru ir jāpērk uz gadu vai vairāk. Mūsdienās ir iespējams atrast gan maksas, gan bezmaksas mājaslapu uzturēšanas pakalpojumus. Ja projekts ir peļņu nesošs, tad gan ir labāk izvēlēties savu domain vārdu un iegādāties arī mājaslapas vietu kādā serverī. Izmaksas ir atkarīgas no pakalpojuma sniedzēja, tīkla lapas lieluma, trafika, utt. Tie var būt gan daži desmiti dolāru gadā, gan tūkstošiem latu mēnesī ...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

... tādiem lieliem projektiem kā draugiem.lv u.c.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Freimanis

+1124

 
Kaut kas jebkurā gadījumā jāmācās. Un jau minētie HTML tegi, kā arī CSS būtu pats minimums. Sākumam noderīgu informāciju latviski vari pasmelties šeit - http://afraksti.ucoz.lv

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Interesants veids kā iepazīties tuvāk. Divi veidi ir, kā sākt web saitu taisīt:
1. Normālais variants - sāc apgūt html tagus. Un ver vaļā vienkāršāko teksta redaktoru un sadarbībā ar brauzeri cep augšā. Vēlāk nopietnāku editoru var paņemt, ja ir vēlme.
2. Meinstrīma variants - uzliec kādu WYSIWYG web editoru un nemācies tagus, tik velc un stutē bildītes, lodziņus.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Arnis Freimanis

+1124

 
Tur jau tā lieta, ka cilvēks nav aprakstījis nosacījumus. 2 (vismaz) varinati - cilvēkam vajag lapu, un viņš gatavs ieguldīt savus SPĒKUS tās izveidē; cilvēkam vajag lapu, un viņš gatavs ieguldīt savu NAUDU tās izveidē. Pēdējam variantam man daudzi cilvēki ieteikuši šo - http://tavamajaslapa.id.lv . Pats par to nekā nezinu, bet atsauksmes labas : vietējā firma, draudzīgas cenas, atsaucīgs atbalsta dienests u.t.t.

pirms 13 gadiem  

Jānis Keivs, pirms 13 gadiem :

Ja liec linku, tad vismaz nesaki neko, nevis muldi, ka nav nekāda sakara. Tas uzreiz nosit uzticamību par godprātīgu attieksmi pret citiem. :(

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.