Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Eric Hiccupcure

+182

 
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2270 skatījumi

Vai ir iespējam "pierunāt" meiteni veidot attiecības?

Ģimene un attiecības » Randiņš

Ir kāda meitene, viņu zinu jau sen un viņa man ļoti patīk, bet uz randiņiem viņa nenāk, bieži aizbildinoties ar darīšanām. Bet draugiem.lv tomēr atbild uz visām vēstulēm, un ir kontakts. Tomēr ir sajūta, ka tā īpaši es viņai nepatīku. Vai ir vispār jēga mēģināt tur kaut ko? Vai ir iespējams, ka viņai iepatikšos?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

bitch

+4268

 
Tāda iespēja, ja ir tad ļoti neliela. Ja Tev tomēr izdotos viņu dabūt uz randiņu, tad es domāju, ka tas būtu stipri pret viņas pašas gribu un viņa ietu tikai tāpēc, ka nevēlas būt ārprātīgi nekaunīga visu laiku Tev atsakot vai arī tāpēc. Izklausās, ka viņa vēlās Tevi uzturēt kā draugu, ne kā attiecību partneri.
Vienīgais ko Tu vari reāli izdarīt ir pajautāt tieši un atklāti kāpēc viņa nevēlas iet ar Tevi uz randiņu. Ko var zināt, var jau būt, ka viņai tiešām nav laika sanācis.
Ir arī grūti spriest, jo nezinām par ko jūs runājat savās draugiem.lv sarunās.
Nu jā, lai reāli atrisinātu situāciju, Tev nāksies ar viņu parunāt par šo tēmu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ieva Peškova

+92

 
Nē, ar galvu skriet sienā noteikti nevajag! Ja ir vēlēšanās salikt visus punktus uz i uzreiz, var tieši jautāt, kas par lietu, ja gribas pamocīties neziņā - var ieņemt uz kādu laiku neitrālu pozīciju, lai redzētu, kāda būs reakcija.Būs-būs, nebūs-nebūs. Bet vispār nav vērts šķiest laiku cilvēkam, kuram to nemaz nevajag.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

alla uļska

+1769

 
Nav vērts kādam kaut ko piespiest- sevišķi, ja runa ir par attiecībām!
Agrāk vai vēlāk, pat, ja piespiedu kārtā attiecības uzsāktos, tās beigtos... Un domāju, ka tad Tev to būtu sāpīgāk pārdzīvot, respektīvi- labāk samierināties, ka nevrēsiet būt kopā, nekā izbaudīt mirkli, kad Tev liekas, ka viss ir kārtībā-un tad piedzīvot "krahu"!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
manuprāt uzaicini viņu nu tā oficāli kā uz randiņu ,ja tomēr aizbildināsies tad vai nu viņai kāds jau ir vai nu tu viņai nepatīc tā lai veidotu attiecibas,,un labāk tad paliekat draugi un gan jau tev vēl būs tā īstā ;)lai veicas!

pirms 14 gadiem  

Āboliņu Līga, Kārļa meita, pirms 14 gadiem :

Man gan šķiet,ka šajā situācijā ar palikšanu par draugiem nekas nesanāks.Puisim patīk meitene vairāk kā tikai draugs,bet meitenei puisis atkal neinetresē šādā veidā( ja interesētu,tad tiktiešām nebūtu tik daudz aizbildinājumu un ja vien viņai būtu vēlme, tad atrastu iespēju pabūt ar puisi).Pat,ja viņš viņai atklāti pajautās par šo visu(un tas nemaz nebūtu tik nepareizi),draudzība iegūs citu pavērsienu un gandrīz dorši, ka izjuks.
Bet dzīvē jau notiek visādi...arī ne tā kā parasti... =)

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

katrs izteica tikai to ko domā ,ne ta ,,es uzskatu ka labāk ir palikt draugiem nekā ienaidniekiem...un kā jau tu teici dzīvē notiek dažadas situācijas ..;)un katram ir jājūt vai ir kopīga dzirkstelīte vai nē,,un vai ir tikai no vienas puses ,,

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.