Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ludis

+1705

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1171 skatījumi

Vai tas, ka sieviete liekas gultā pirmajā randiņā liecina, ka viņa ir vieglas uzvedības?

Ģimene un attiecības » Randiņš

Kāds ir jūsu viedoklis?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Māris

+9765

 
tu tāpat kā lielais vairākums visu tikai virspusēji,ko tev tā aptauja dos,ja jautājums tiek uzdots tā,lai nekādu patiesiibu neiegūtu,? viena kura liekās gultā var būt vieglas uzvediibas,kāda cita ļoti sailgojusies pēc intiimām attiecībām,cita aiz izmisuma lai izdabātu un noturētu iepaziito vīrieti,jo cer ka tā iegūs savā mājā ģimenē vīrieti kurš kādreiz kādai ir nepieciešams vienkārši lai izdziivotu,nē nu var jau viņas visas arii nosaukt par vieglas uzvediibas,jajau iet uz tādiem kompromisiem,bet ja cilvēks ir saprātiigs,tad nevar visu nostādiit tikai melns vai balts

pirms 11 gadiem  

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Un vīrietis? Vai vieglas uzvedības vīrietis būtu neloģisks jēdziens?

Māris, pirms 11 gadiem :

jā aina, parasti jau tikai jautājums vai sieviete slampa ja liekas pirmajā reizē gultā,bet tas pats jau attiecas uz vīrieti,ko, viņš jau grib to pirmajā tikšanās reizē?,bet tāda ir patreizējā pasaules kārtiiba,itkā viss tiek novirziits uz sievieti un censties sabiedriibu par to mainiit domas ,būtu cīņa ar vējdzirnavām

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Sabiedrības normas mainās. Pēc gadiem piecdesmit, nav brīnums, ka pavisam normāli būs sešpadsmit gadu vecumā gulēt ar visiem klasesbiedriem, parunāt par to pie brokastu galda ar vecākiem un tamlīdzīgi.

Oto , pirms 11 gadiem :

Nebūs viss. Dabiski sievietēm piemīt tomēr nedaudz lielāka atturība, pie tam parasti pēc vienas nakts sakariem rodas nožēla. Tā kā tava utopija nepiepildīsies.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es domāju, ka tev tikai jāpriecājas par to, ka šodien dabūji.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja viņa liekas gultā ko iegādājās http://www.erti.lv , tas nozīmē, ka viņai ir laba gaume. Bet par vieglo uzvedību nepateikšu, tur ir ļoti individuāli.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Janka

0

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.