Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

anna

+20

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1789 skatījumi

Kāda būtu piemērotākā kāzu kleita( formas, garuma ziņā) un vai bezspapēžu kurpes būtu pieņemamas, ja līgavainis ir augumā īsāks par līgavu?

Ģimene un attiecības » Kāzas

Gribētos notušēt šo atšķirību..nav tā,ka kauns,vnk,lai estēstiski proporcionālāk izskatītos:)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Sigita Žīgure

+140

 
domāju, vajag tādu, kam apakšdaļa ir kupla un uzsvērtāka kā augšdaļa, piemēram, pērlītes, izšuvumi, mežģīnes, savilkumi - atkarībā no gaumes ;)
tikai uzmanies, lai kleita pārāk apaļīgu nepadara...
un, ja kurpes kleitai piestāv, tad jau nav problēmu ar to, ir papēdis vai nav. ir jau arī tādas ar pavisam mazu papēdīti, arī elegantas..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja Tu zinaatu, cik labi Tu jutiisies savaas bezpapeezhu kurpiitees (labi veel, ja peerkot meeriisi ar biezaaku zekjiiti) kaazu dienas vakaraa, saliidzinot sevi ar taam, kam taas 'shpiljkas' :) Jo tas tieshaam ir liigavu pirmais darbs - peec sviniigaa paarvilkt eertaakus apavus!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iveta Balode

+1467

 
Mana draudzene bija gatava iet botiņās zem līgavas kleitas, jo kurpes ikdienā nenēsāja. Protams piespiedu viņai nopirkt kurpes un uz zagsu uzvilkt. Bet kad atbraucām uz pirti, viņa pirmais ko uzprasīja, vai es varu no tām kurpēm tikt vaļā. Protams ka atļāvu un viņa uzvilka savas baltās botiņas un jutās laimīga. Un teikšu vienu, ka stulbi bija viņai piespiest vilkt kurpes, jo zem līgavas garās kleitas, kurai bija arī apaļais stienītis nu tiešām neko nevarēja redzēt. Tad kad notiek tā zeķi gumijas atklātā novilkšana, tad atkal var uzvilkt kurpītes. Bet mums bija pavisam jautri, ka viņai zem kleitas bija baltās botiņas ar kurām viņai pašai bija ļoti ērti.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Domāju ka vajadzētu doties pie kāda profesionāla šuvēja kleitas jautājumos un par kurpēm jāapspriežas ar pašu līgavaini un jānovienojas kas un kā

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Peec buutiibas, manupraat, papeezha augstums nav diskuteejams eertuma/neeertuma zinjaa, bet gan augumu attieciibaa. Te ir jau jaarunaa par attieksmi, man arii dziives partneris ir nedaudz iisaaks, un te jaadomaa par attieksmi un uztveri. Iz dziives, kad man prasa (ja esmu 9cm shpiljkas), Ev S., bet tu par A. esi garaaka, es vienmeer atbildu,ja Tev probleemas uzdaavini A.tabureti, bet labaak divas, lai vieglaak paarvietoties :D Un visi jau uztver normaali (stereotipi, tie pashi,ka viirietim vairaak jaapelna). Bet ja tomeer drosmei nedaudz pietruukst, velc bezpapeezhu apavus, tagad izveele veikalos ir gana liela un zem kleitas baigi nemaniis (vieniigais, kad nesiis paari tiltam un uz papeezhiem staaja taada sievishkjiiga liekaas -subj.), veel var liigavainim paskatiities, lai tas papeedis ir augstaaks ~ 3cm vai iekshaa ielikt papeediisha polstereejumu, kas paceltu ~ veel 2cm augstaak. Veiksmi!!!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.