Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2322 skatījumi

kázas... plánoju precéties... bet nezinu kur lai uzin sádas tádas lietas(UK)

Ģimene un attiecības » Kāzas

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

......

+11600

 
Sveiki! Tātad, cik sapratu plāno kur precēties, un konkurētāk - Anglijā (UK). Sameklēju adresi, kur varēsi atrast ļoti daudz informācijas par kāzām Anglijā (Idejas, vietas kur precēties, medusmēneša vietas, plānošanu, utt.) - precīzāk - visu, ko tieši Tev vajag zināt. Tātad, šeit būs adrese (Angļu valodā):

http://www.confetti.co.uk/

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja vien negrasies sarakstiities Latvijas konsulaataa, tev vajadzees veselu leerumu dokumentu no LV, kurus naaksies tulkot un apstiprinaat utt., u.tml.
Preceejos Vaacijaa, kameer saskribinaaju visus dokumentus un paartulkoju - jo neder arii tulkojums jebkuraa kantorii, ir jaabuut atziitiem tulkotaajiem konkreetaa valodaa. Dzimshanas aplieciiba (neder vaacinjveida, tikai taa - uz 1 lapas)vajadziiga ar aarlietu ministrijas apostili.... Gatavojies izdevumiem! :) Tu dabuu aplieciibu, tad kaads liek ziimogu, ka paraksts uz taas ir iists un tad veel kaads - ka paraksts par paraksta patiesumu ir patiess. Visinteresantaakais bija atklaajums par izzinju, ka neesi jau LV preceejusies. Sanjeemu izzinju, samaksaaju par to Ls 6, apostile uz taas -Ls 10 (+2 reizes braukt uz Riigu deelj apostiles),tulkojums -25 euro=apm.65 lati par sho lapinju. Kameer vaacu iestaades paarbaudiija visu iesniegto dokumentu pareiziibu un pieprasiija veel no savas puses sho to, izzinjai beidzaas deriiguma terminjsh.Ko n

pirms 14 gadiem  

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

Ko nu? Zvanu uz tobriid veel darbojoshos Bonnas konsulaatu. Jaunu izzinju-jau origjinaali vaacu valodaa man izsuttija pa pastu par 10 eiro!!!!! Noteikti vispirms aizej uz attieciigo UK iestaadi, lai tev iedod sarakstu ar nepiecieshamajiem dokumentiem, tad to pashu noskaidro LV konsulaataa vai aarlietu min.konsulaarajaa departamentaa.Reizes triis paarprasi, kuriem dokumentiem kaadi papildus apstiprinaajumi nepiecieshami-velaak tas atmaksajaas un ietaupa nervus :) Kad buus papiiri-sviniibu plaa...

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

...sviniibu plaanoshana jau skjitiis izprieca :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ko tu gribi zinaat?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.