Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2665 skatījumi

Kodēšana pret alkoholismu pēc fotogrāfijas,respektīvi pašam žūpam klāt neesot.

Ēdieni un dzērieni » Alus, vīns un stiprie alkoholiskie dzērieni

Es saprotu,ka tas izklausās pēc zinātniskās fantastikas,ka bez paša piekrišanas un gribēšanas nekas nesanāks,bet tomēr....
Ja šāds pakalpojums ir pieejams,tad kur un cik tas maksā ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tas nenostrādās un es neiesaku uz šādu lietu iet, jo tajā visā ir vairāk risku kā ieguvumu. Ja vēlaties, ka kāds, pateicoties šai fotogrāfijai caur ģimeni sāk sūkt enerģijas un piesauc nelaimi pēc nelaimes, tad lūdzu. Bet bez otra cilvēka piekrišanas nevienu fotogrāfiju nevienam citam šādā nolūkā kategoriski nedrīkst dot. Tu drīksti parādīt fotogrāfiju, lai pazīlē nākotni, bet nekādā gadījumā nedrīksti to atstāt šim cilvēkam, kurš sev piedēvē spējas ārstēt cilvēkus, jo Tu nezini, vai viņš tiešām ir tas, par ko uzdodas.
Esmu saskārusies ar daudziem cilvēkiem, kuri nav klausījuši manam padomam un gājuši uz ne tādām lietām vien sava naivuma dēļ, līdz dabūjuši tādas problēmas, no kurām ilgi nav varējuši tikt galā. Un nekādā gadījumā neņemat uz mājām šādu cilvēku piedāvātas lietas, kam vajadzētu palīdzēt.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Pati personīgi nezinu nevienu s''adu cilvēku, bet domāju ka, ja ir pieprasījums , tādi noteikti kaut kur klimst. Labāk atrunājiet no tā šo personu, jo problēmas var atrisināt citādāk.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Paldies,Indra,tiešām par to ir vērts aizdomāties. Lai Jums veicās!

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja saproti, tad kāpēc vēlies maksāt par pakalpojumu, kuram nav nekādas jēgas? Tad nāc un maksā man par to, ka es savārdošu tavu maku palikt biezāku, vai pievārdošu, ka nekad tevi policija nestādinās utt.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Tapēc,ka tas nav nepieciešams man(pasarg dies'),bet gan cilvēkam,kurš mani palūdza ievākt tikai informāciju,tā lūk.Starp citu,viņam nav interneta un viss tas story patiesībā ir garāks un detalizētāks.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.