Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1371 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Jap sirds var saiet 4upaa...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Šterns

+1021

 
Ja dzer alkaholu daudz, daudz arī dzer enerģijas dzērienus, un līdz ar to par daudz kofeīns, sirdi čakarē!

pirms 11 gadiem  

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

šeit ir lieks vārds "daudz" - ja tu lieto alkoholu, tad lieto. mediciīnā vispār skaitās - ja regulāri 1x nedēļā ar draugiem iedzer, tad esi alkoholiķis. nemaz nerunājot par tiem plānprātiņiem, kas mērās ar krāniņiem, kurš vairāk izdzēris.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Alkohola dzeršanas biežums nedēļā nenosaka to, ka persona būtu alkoholiķis. Alkoholisms ir patoloģiska tieksme pēc alkohola, kas saslimušo noved pie psihiska un fiziska sabrukuma, kā arī sociālas degradācijas. Glāze vīna pie pusdienām nav nekas slikts, piemēram, Karalienes Elizabetes II māte, kas nomira 101 gada vecumā, katru vakaru mēdza izdzert glāzi Dubbonet, alkohols nelielās devās, ne vairāk par 1 glāzīti ir pat veselīgs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Visu jau var teikt, bet vai tas ko saka ir pareizi?!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

rihards

+329

 
Sāksim ar to ka alkoholam jau sen bija jābūt aizliegtam, tikai tapēk ka viņš ir legāls visi domā ka arī ķipa nekaitīgākā viela... :D ir tač desmitiem vielas, kuras ir apsalūti nekaitīgas un 10 reizes interesantākas, tikai visus ir nozombējis televizors un visi domā ka tās ir narkotikas :)
Nesaprotu to jēgu sadzerties šņabi un enerģijas dzērienu, un ar savu zombijisko uzvedību visur gaisu bojāt.
ir daudz dabīgas vielas kuras ir apbsalūti nekaitīgas ķermenim un samdzenēm , kas ir pat interesantākas par kautkādu sūdainu exstasy vai tamlīdzīgiem mēsliem, tikai problēm ir tāda ka to cilvēki nezin un nekao vairāk par otro heroīnu (alkoholu) negrib pat meiģināt :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja ievēro un zina mēru, tad nekas bīstams veselam cilvēkam, tas nav. Jūs droši vien jaucat ar enerģijas dzērienus ar ecstasy, kas kombinācijā ar alkoholu tiešām ir nāvējošs.

pirms 11 gadiem  

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

atbilde iespārda. tad jau vesels cilvēks ar mēru var jebko lietot. aiziet! narkotikas, neveselīgs ēdiens, bezmiegs, mazkustīgs dzīvesveids!
ja tu neievērosi veselīgu dzīvesveidu, tad ātri vien sačakarēsi savu veselību.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Nevajag ieslīgt galējībās un vispārināt, energy dzērieni nav narkotikas un nav arī alkohols, tie ir brīvi pieejami veikalos un tos var iegādāties un dzert arī bērni. Tā ka nekas bīstams dzīvībai tas nav, un nekādas kontrindikācijas ar alkoholu nav konstatētas un zināmas. Nav ieteicams diennaktī izdzert vairāk par 4 bundžiņām un noteikti to nav jādara katru dienu. Ar veselumu domāju cilvēkiem, kas nesirgst ar sirds asinsvadu slimībām, un kam nav novērotas problēmas ar augstu asinsspiedienu.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Cilvēkiem ar paaugstinātu asinsspiedienu bīstama ir arī kafijas dzeršana, kas vēl vairāk paaugstina asinsspiedienu un var izraisīt trieku vai sirdslēkmi.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Taču tas nenozīmē, ka šī iemesla dēļ kafija būtu jāaizliedz un jāsāk tirgot uz receptēm.

unknown, pirms 11 gadiem :

...un tā vesels cilvēks kļūst par neveselu cilvēku

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

UNKNOWN, neviens jums neliedz dzīvot veselīgu dzīvesveidu, atteikties no alkohola lietošanas, sekot līdzi savam uzturam, nodarboties ar sportu, utt. Jautājums nav par to, vai alkohols ir labs vai slikts, vai enerģijas dzērieni ir vai nav kaitīgi, dzert vai nedzert, to mēs katrs izlemjam paši!

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

latvietiem jau pragmatisms vien neļauj izliet izlietnē neizdzerto vīnu, jo pudelē taču ir vairāk par vienu glāzi :)

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Latviešiem vienkārši ir atšķirīgi ēšanas paradumi, un vīna dzeršanu mēs nesaistam ar ēdienu, bet gan ar pasēdēšanu draugu lokā, kad vienas pudeles ir par maz, un tai seko nākamā, un vakars tiek pabeigts ar to, kas vēl ir ledusskapī palicis. Citās kultūrās cilvēki veido savus vīna krājumus, pie katra pusdienu ēdiena izvēlas savu vīnu, izdzerot vienu glāzi, nepiedzeroties, un jūtoties labi.

Starp citu vīna pudeles ir iespējams arī aizkorķēt, tam ir paredzēti speciālo korķi. :)

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

par vīniem praktiski neko nezinu. bet kaut kur pa ausu galam dzirdēts, ka sarkanos var glabāt, bet baltos nevar pēc atvēršanas uzglabāt.

protams latvietis praktiskais visu var apgāzt...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.