Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 3 balsis
  • 3262 skatījumi

Kā var pagatavot īrisa konfektes?

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Kāds pavārs nezina, kā mājas apstākļos var pagatavot īrisa konfektes?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Ljoti preciizi jau nebuus, jo gatavojis neesmu kaadus gadus 5 tochna. Bet lieta visumaa elementaara. Njemam vienu saldaa kreejuma pacinju(0.2l laikam vinjas bija) ar peec iespeejas augstaaku tauku saturu un 0.2l cukura(aptuveni, jo vairaak cukura, jo cietaakas vinjas beigaas buus). Ielejam saldo kreejumu bljodaa(vecmaaminjas veljas bljoda nederees), saakam sildiit, uz videeja karstuma, un leenaam berot maisam klaat cukuru. Jaamaisa aptuveni 5min. Gataviibu var just, kad viss maisiijums saak palikt stingraaks un krietni gruutaak maisaams, nekaa parasts saldais kreejums, kaa arii peec kraasas, kas paliek gaishi bruuna un leenaam ieguust tumshaaku nokraastu. Kad esat izleemushi, ka buus gatavs, njemam nost no pliits un atdzeseejam. Beigaas sanaas iirisa konfekshu masa. Ar taam cukura proporcijaam ir jaapaeksperimentee, jo vairaak cukura, jo cietaaks buus gala iznaakums. Ja buus par maz cukura, tad iznaakums buus diezgan gaishs maisiijums, kas negribees palikt stingrs.

pirms 14 gadiem  

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Procesa laikaa maisiijums arii uzputosies, tas ir normaali, tikai maisot nedriikst ljaut tam visam piedegt pie trauka..

Alvis Zemītis, pirms 14 gadiem :

Tad jau tā arī sanāk, ka tas ir iebiezinātais piens ar cukuru? tikai drusku uzvārīts? :)

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Domaaju, ka jaa. Es gan nezinu, kaa taisa iebiezinaato pienu, bet shis ir saldaa kreejuma maisijums, ar cukuru, kursh kuustot un pec tam sacieteejot dot tam visam stingriibu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.