Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Elīna Vilaua

+101

 
  • 54

    Atbildes

  • 7 balsis
  • 21274 skatījumi

Kā var uzcept to uzpūsto biezo omleti kā ēdnīcās?

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Pirms 14 gadiem

Vai jāievēro speciāla temperatūra un cepšanas ilgums? vai arī atdzesēšana?? Varat uzrakstīt arī pilno recepti ar izejvielām, jo variantu ir daudz. Man ir uzpūtusies, bet kā noņem vāku, tā sakrītās...

Elīna Vilaua, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (54)

 
1 2 3 4 5 6 »
Labākā atbilde
  • 12

    balsis

gints šelders

+8262

 
Ar pienu gan pagrūti.Dari tā,piena vietā pieliec skābo krējumu un cep kā parasti.Beigās omlete riktigi piepūšās un ir riktigi sātīga:)))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 12

    balsis

Sajauc olas un pienu vienādā daudzumā - sajaukt, bet nesakult, tas ir, putām nevajadžetu būt. Ielej čuguna pannā un liec uz vis-vis-vismazākās uguns. Sākumā liksies, ka vispār nekas nenotiek, bet pēc minūtēm 15-20 redzēsi rezultātu. Ugunij jābūt ĻOTI mazai, citādi sāk piedegt. Es parasti uzlieku vāku pēdējas 5 minūtēs, lai paliek cieta arī no augšas, bet tas nav obligāti.

pirms 14 gadiem  

b I A c h, pirms 14 gadiem :

stundu cept olas?

500

Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Inta Sugakova

+160

 
5 olas, 1/2 litrs piens, 2-3 ēdamkarotes milti. garšvielas pēc izvēles
Sakuļ olas, pievieno pienu un miltus, iejauktus pienā. To visu samaisa kopā un izlēj ietaukotā pannā. Cep obligāti cepeškrāsnī (ne ļoti karstā, sadegs), un tad tiešām ir šis ēdnīcu variants.
Un jo mazāks cepamtrauks, jo biezāka omlete. Ja izlies plānā kārtiņā, tad arī omlete būs plāna... lai garšo. Klāt tomātiņi, gurķīši, zaļie zirnīši!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Ieva Ūdre

+221

 
miltus MAZLIET pieliekot klāt omlete ir biezāka. bet jāskatās, lai nav par daudz, citādi garšos pēc miltu plāceņa/pankūkas ;D nu un plus vēl mazliet pienu var pieliet, bet ne par daudz, ctiādi garša kļūst pliekanāka, garša savādāka kļūst.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Piens, olas, krējums, kāds žāvējums, siers un zaļumi.
Gaļu apcep, tad uz tās pašas pannas lej virsū maisījumu (olas 2-3gb, piens 1-2 glāzes un krējums 2 ēdamkarotes). To visu cep uz lēnas uguns un viss notiks kā vajag, beigās pārkaisi ar zaļumiem.
Taču labāk par biezo omleti ir pildītā, vismaz man.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Aldona Ladiga

+143

 
Tas viss ir nepareizi,nav vajadziigi ne milti,ne soda,galvenais ir cept cepeskraasnii,kaadreiz eedniicaas taas bij brokastis populaaras.Lai izdodaass!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Jā versijas daudz...:D
Es par cik strādāju viesnīcā,virtuvē varu tev pateikt ,ka omlete tiek taisīta (viesnīcās)
vienkārši sakuļot ar mikseri olas kārtīgi,bez ūdens,piena miltiem vai kā cita :)) Viņa uzpūšas ja nebakstīsi pa vidu :DPēc tam arī nedaudz atlaižas,bet vienalga paliek pufīga.
CIK CILVĒKU TIK VIEDOKĻU :))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

es taisu vnk sakul olu ar pienu nav tur jakul nez cik ilgi pieliek garsvielas lej uz pannas un lai butu garsigak var pa virsu uzlikt kautko vai tomatinus vai desinu kas garso uzliek vaku un pacepj uz mazas liesminas un iznak loti garsigi :) pat garsigak neka kafeinicas :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Toms Kušķis

+100

 
Piena vietā ieliec krējumu(nav obligāti var arī ar pienu),ievēro proporciju(gandrīz vienādā daudzumā olas,pienu vai krējumu),cep uz lēnas uguns un sāls vietā izmanto labāk kādas garšvielas..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Santa Grosa

+100

 
Hmm, cik zinu, nekādus miltus un kartupeļu cieti kafejnīcās klāt neliek, olas vnk tiek sakultas kopā ar saldo krējumu un omleti cep salamandrā (mājas variantam derēs cepeškrāsns), tādejādi omlete vienmērīgi cepas no abām pusēm.

pirms 14 gadiem  

500

1 2 3 4 5 6 »

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.