Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agnis Rode

+10

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4444 skatījumi

Kā pareizi pagatavot žeņšeņa tēju?

Ēdieni un dzērieni » Bezalkoholiskie dzērieni

Gribētos uzzināt kā pareizi pagatavot un lietot žeņšeņa tēju.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Varu ieteikt vnk un efektīvāku veidu, kā dzert ženšeņa tēju. Pati lietoju un esmu ļoti apmierināta ar Korean Ginseng tēju. Tā ir jau gatava tēja-granulas, kuras izšķīst ūdenī, vienas tējas paciņa satur 1,2g Korejas ženšeņa, kas ir pats vērtīgākais ženšeņš pasaulē. Pēc Eiropas normām, ieteicam lietot ne vairāk kā 3g ženšeņa dienā, LV šādas normas vairs nav. Ar ko Korejas ženšeņš atšķiras no citiem!? Ar to, ka Korejas ženšeņā ir visaugstākais ginsenozīdu saturs ar vislabāko ārstniecisko iedarbību. Salīdzinājumam - Korejas ženšeņā līdz šim noteikti 30 dažādi ginsenozīdi, savukārt Amerikas ženšeņā - 14, Ķīnas- 15. Par cik katram ginsenozīdam piemīt specifisks ārstniecisks efekts, tieši Korejas ženšeņš no medicīniskā viedokļa ir vislabākais pasaulē.
Ja ir interese par šo tēju, droši jautāt man, palīdzēšu pie tās tikt! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eriks Klenovics

+540

 
Saknes apstrādā ar ūdens tvaiku, plaucē verdošā ūdenī, vai vāra cukura sīrupā. Žāvē saulē vai 30-50`C temperatūrā. Drogas smarža ir specifiska, garša salda, dedzinoša, vēlāk rūgtena. Atkarībā no sagatavošanas iegūst balto, dzelteno un sarkano žeņšeņu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bet tieši sakni kā pagatavot?

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Visērtākais un efektīvākais žeņšeņa saknes lietošanas veids ir šis s:
sešus gadus audzēta Korejas sarkanā žeņšeņa (Panax Ginseng C.A.Meyer) ekstrakts ir viens no viskvalitatīvākajiem zeņšena saknes produktiem, ražots saskaņā ar ISO 9001-2000, HACCP prasībām. Saknes kaltēšana notiek pēc ELVAN tehnoloģijas, kura aktivizē sarkanā zeņšeņa vērtīgās īpašības, padarot to maksimāli efektīvu pat pie ļoti minimāla uzņemšanas daudzuma. WIZPLUS ekstrakta izgatavošanā izmanto 70% saknes un 30% sānsakņu. 1grams ekstrakta satur vismaz 7,5 mg vissvarīgāko ginsenoīdu-Rb1 un Rg1. Kopējais saponīnu daudzums nav mazāks par 130 mg/1gr. Diennakts deva- 1 grams (1 meramā karotīte) izškīdināta 80 ml silta ūdens, ekvivalenta 2 gramiem saknes. Pilnīgi izšķīst siltā udēnī, kafijā vai tējā, pieškirot dzērienam neatkārtojamo garšu un tonizējošās īpašības;
www.organicfood.lv

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es lietoju elektrisko "slow cooker" tējas gatavošanai.
bet profilaksei lietoju:
http://www.organicfood.lv/ProductDetails.aspx?item_id=1132

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
skatoties kādā veidā tev ir ženšeņ.,(tējas pagatavošanai)jo taj ir daudz veidu ,vinja ir ka sakne,kā lapiņas,tīrā veidā ,un ir sauajukta ar zalju tēju vai kādu citu,,,bet principā ja tev ir vienkārši nopirktā žeņšeņ tēja,tad vislabāk pagatavot to ir ļoti vienkārši,uzzvāri ūdeni līdz 80 grādiem,respektīvi ja vāri elektriskajā tējkanna tad uzvari un mazliet pagaidi lai padziest un tad lej krūzē kur tev tēja,pagaidi 2min,un lej ārā(bet lai tēja paliek )nokās sanāk to ūdeni,un tikai tad lej atkal ūdeni un dzer,jo pirmais uzlējums nav labs veselībai..dzert ka jau jebkuru tāda veida tēju var pieņemsim vienreiz dienā,vairāk nemaz nav nepieciešams,nu ja ļoti garso tad var vairāk..

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

aaa un vislabāk tādu tēju dzert no rīta;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.