Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Questions

+436

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1300 skatījumi

Ir vajadzīgas kādas idejas, lai varētu noorganīzet pidzīvojuma pēcpusdienu studentu grupiņai -15 personām!

Spēles un izklaide » Atrakcijas ārpus mājas

Gribētu, kādas idejas, varbūt kādu spēli, bet lai tā būtu tāda - ar izaicinājumu, varbūt pat došanās ielās, kontaktēšanās ar citiem cilvēkiem, var arī ko nesaitustītu ar cilvēkiem, bet joprojām, lai būtu individuāls vai grupas izaicinājums un pilnam pidzīvojumam - viena no vissvarīgākajām lietām - jautrība!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
vienreiz mēs ar draugiem, spokojāmies pa pilsētu. mākslai vajadzēja sabildēt bildes- pilsetaa spoks. es ar baltu palagu uz galvas stāvu pretim maximai - visi skatās un mašīnas taurē, bija ļoti jauutri :D tā mēs tur vazājāmies pa visu pilsētu visu dienu, meklējot spocīgākas vietas!

var pamēģināt. jancīgā izskatā dažas pieturas pabraukt tramā, vai pastaigāt pa sabiedrisku vietu. piemēram- lielos pamperos, avīžu cepurēs un visiem dāvināt avīžu lidmašīnas.
tamliidziigi...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Baiba Pavloviča

+1444

 
Visa grupa aizejiet uz boulingu. Būs gan individuālā sacensība, gan komandu. Un nemaksās tas arī astronomiskās summas, jo studentiem ir milzīgas atlaides.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

AA UN VEEL......

Spēle ar karotēm. Atkal ir divas komandas. Tev nepieciešamas divas karotes ar caurumu galā, kurā ievērts garš, garš striķis. Tad nostāda , piemēram 10 cilvēkus un pretim 10 un kura komanda ātrāk izvelk šo karoti cauri apģērbam (vienalga, vai caur piedurkni, kreklu, vai krellēm), lai visi desmit paliktu saistīti ar striķi. Parasti visi loti cenšas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

"Balonu valsis" Visi, kam ir pāris, var arī sieviete ar sievieti vai vīrietis ar vīrieti, dejas laikā jānosargā balons, kurš ir piesiets pie kājas! Nepieciešams - daudz balonu un pāris diega spoles.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.