Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1679 skatījumi

pastastiet kads ka jaspele twisters gridas? ka ir jasak spele?

Spēles un izklaide » Atrakcijas ārpus mājas

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Emīls Rolavs

+272

 
Speli spele ta: Chikajas kursh saks pirmais. Tanem iegriez to bultinju un tad lasi instrucijas kura kaja vai roka ir jaliek uz attiecigas krasas bumbinjas. Un tad to pasu dara nakamais. Vinee tas kursh viss ilgak noturas nenokritot un nepieskaroties gridai ar parejo kermeni. Spele var izmantot tikai kajas un rokas. Loti jautra spele ir ipashi ar meitenem :P Tad tu tiec pie visadam intimajam vietinam. Aizbildinoties ka ta jau tikai spele.

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

atbilde protams laba, bet man ir šitas twisters http://www.1-price.lv/product/lv/c085a806db8ce63a2f22cd0e59f16be5 , un vinam ir savadaki noteikumi kā šitam http://www.toyclub.lv/index.php?l=lat&s=product&id=918. es gribu zinat noteikumus tam otrajam, sakot ar pasu sakumu! tam kas ir man nau pleves gabals bet atseviski aplisi, man ir doma vinus salikt tados attalumos ka uz pleves un spelet! palidziet!!!! paldies!!

Emīls Rolavs, pirms 14 gadiem :

Bet princips abiem ir viens un tas pats :D Tikai sim ir tads plus kad tu pats vari izkartot speles laukumu savam vajadzibam

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.