Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

evija jaunzeme

+634

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1724 skatījumi

ka atradinat cilveku no spelem online?

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Simona

+45

 
No pieredzes varu pateikt, principā nekā. Ja nu vienīgi samazināt stundu skaitu, ko tu pavada. Katrā ziņā jārunā, vai tev liekas, ka pa daudz, pa biežu, tev netiek pēvērsta uzmanība.

pirms 13 gadiem  

evija jaunzeme, pirms 13 gadiem :

ir par daudz, par biezu, cilveks pat aizmirst par esanu un ka jaiet dusaa......... negul lidz 6 ritaa.... un kad pamozas, pirmais ko dara--spelee.....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

elementāri vajag piespiest cilvēkam darīt ko interesantāku(spēlēt galda spēles vai izpētīt sava novada vēsturi-kaut ko tadu)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
atslēdz internetu...! :o)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Vajag radiit kautko citu interesantu vietaa, kautvai pastaigas mezhaa, eest gatavoshanu, kautkaa remonteeshanu.. jebko, kas nodarbina kjermeni un smadzenes. Protams, ja cilveeks negribees, tad arii nekas no taa nepaliidzees.
PS. Par kuru speeli online iet runa?

pirms 13 gadiem  

evija jaunzeme, pirms 13 gadiem :

Agrak bija world of war craft, tagad tibia.....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieva Baltalksne

+518

 
katrā brīvā brīdī ej ar viņu kkur ārpus mājas, uz koncertiem, pastaigās, piknikos, ciemos, u.t.t.
apniks spēlēt.;)
lai ātrāk tas viss pārietu, vari vēl piebilst, ka datorspēles ir domātas maziem bērniem, nevis piaugušam cilvēkam.
vēl var ''nejauši'' atslēgties internets vai elektrība, vai uzrasties vīruss kas to spēli ir izdzēsis un tad neatliktu nekas cits, kā agrāk vai vēlāk tomēr iziet ārpus mājas, bet tomēr ir jāparūpējas, lai vismaz pirmā pārmaiņu diena būtu neaizmirstama. vēl ir variants uzaicināt ciemos tādu pašu atkarīgo un likt viņiem dalīt vienu datoru :D

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

"...piebilst, ka datorspēles ir domātas maziem bērniem..." Mhm. Un viņš tagad ņems un mājot ar galvu Tev tā piekritīs un beigs spēlēt, vane? :oDDDDD

evija jaunzeme, pirms 13 gadiem :

ahahahahaha!!! kad atnak tads pats atkarigais ciemos, abi spele pie viena datora, viens spelee, otrs komente un pamaca. nav jau zeel, lai jau spelee, bet kad jau speele klust svarigaka par visu pareejo....

Ieva Baltalksne, pirms 13 gadiem :

nu ja jau viņš grib tevi pierunāt spēlēt datorspēles.. ir vēl variants izturēties tāpat kā viņš izturas. katru brīvu brīdi aizņem datoru viņa vietā un sāc kko darīt, vai arī piedāvā viņam kkur iziet. viņš drošivien atteiks un tad tev būs jāiet vienai. un ej arī. varbūt viņā pēkšņi parādīsies interese, kas notiek ar viņa draudzeni.

Ieva Baltalksne, pirms 13 gadiem :

ja nepieciešams, vari pat tīšām neielaist mājā, respektīvi, tu brauc mājās, bet tev kkādu iemeslu dēļ vajag, lai viņš tev atbrauc pakaļ/pretī ( smags kartupeļu maiss, nolūzis papēdis, vai lietus līst utt), pa ceļam mājās iebrauciet avotiņā ūdeni paņemt , jeb vnk novilcini laiku, līdz viņš tiks mājās. Tur centies darīt kko aizrautīgāku par datorspēlēm. saki, ka viņam sliktāka redze paliek.. nu jebko, kas atturētu vispār pieiet pie datora.

Ieva Baltalksne, pirms 13 gadiem :

Priekšnieks- nevar gaidīt, ka viss notiks uzreiz, tas prasa laiku no nedēļām līdz mēnešiem. tas teikums viņam noteikti liks aizdomāties, ka vajadzētu aizsākt darīt kko nopietnāku, nu lai vismaz nepaliek kauns no darba kolēģiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Pamēģini atrast iemeslu, kāpēc cilvēks tik ilgi ir spēlē. Parasti tam ir kāds sakars ar vēlmi attālināties no apkārtējās realitātes. Kas tajā ir tāds, ka to izlūkot negribas? Varbūt to var padarīt interesantāku? Un nevajadzētu sākt ar lietām, kas ir interesantas Tev - sāc ar tām, kas varētu būt interesantas bēglim :)

pirms 13 gadiem  

evija jaunzeme, pirms 13 gadiem :

ka iemeslu pats bilst -iespeja taupit naudu..... spelejot neiet ara no majas un netere naudu.... ka ari lielaka dala draugu ir tadi pasi spelmani.....un kas ir trakakais, ka grib piespiest ari mani spelet, ne nu gluzi piespiest, bet ta viltigi pierunat.... kas ir tam speleem tik ipass?'??

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.