Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1340 skatījumi

Kā rīkoties ja ārzemju interneta veikals nepilda saistibas? iegadajos videospēli, samaksāju un gaidiju kad piegādās bet neka.

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Iegadajos videospēli, samaksāju un gaidiju kad piegādās bet neka. rakstiju viņiem sudzibu bet neatbild neviens. ka rikoties? jabrauc uz angliju un jaruna tur?

Pirms 13 gadiem

365games. co.uk iepriekš sutiju viss bija ok septiņās darba dienās atnāca. tad pasutiju atkal un neka gaidu gaidu nu jau 5 6 nedeļas pagājušas. Bankas atskaitē ir redzems ka ir samaksats, bet prece nav. taja majaslapa ir pat tada iespeja sudzibas rakstit par sutijumiem, uzrakstiju vienu reizi otru neatbild. pateiktu vismaz cau tu esi neaptests un prece nebus bet ta ka samaksa un udeni iekritis. nu deļ 30 ls neiešu karties bet tomer. likšu forumos sliktas atsauksmes.

Viesturs OzolinsH, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pirmkārt vajag attiecīgās valsts uzņēmumu reģistrā atrast, vai vispār tāds veikals reģistrēts. Ja nav, tad nekā nepadarīsi, samakaronēja ausis tev. Ja ir, tad tās valsts instancēs jāsniedz sūdzība, prasība. Nu vēl var savā bankā painteresēties, ja viņiem nebūs ko darīt dos padomu. Caur kredītkaršu sistēmu banka, šķiet, arī var ko darīt, bet tad jābūt pierādījumiem utt.

pirms 13 gadiem  

Armands Andersons, pirms 13 gadiem :

Ops-par to valsts uzņēmumu reģistru-Latvijā labi, bet kā ar citām valstīm? Man gan nekādas problēmas nav bijušas, bet ir gadījies uzdurties nepazīstamiem veikaliem(ārzemju). Nu piemēram-vai vari pateikt ķīnas, vai Hongkongas uzņēmumu reģistra adresi?
Prasu nopietni, bez ironijas, tāpēc ka tiešām par šo jautājumu nebiju aizdomajies.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tur nu risks paliek arvien lielāks. Tad labāk pameklēt atsauksmes pa forumiem utt. Vēl jau arī vēstniecības spēj palīdzēt. Bet nopietnu drošību iegūt tā ir praktiski neiespējami.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kas par veikalu? Cik ilgi atpakaļ tas bija, kad pasūtīji? Kā lai atbild Tev, ja pat nezinām cik ilgs laiks no pasūtīšanas brīža pagājis...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.