Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Viktorija

+735

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2550 skatījumi

Kā izdzēsties no klase.lv?

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Sen atpakaļ piereģistrējos klase.lv un visu aizmirsu, gan e-pastu, gan paroli, bet ievadot vārdu un uzvārdu Googlē, parādās mana bilde (klase.lv profils) ko es ļoti negribētu. Uzrakstīju klasei.lv vēstules no sava e-pasta un palūdzu lai izdzēš mani, bet šie jau uz 2 vēstulēm neko nav atbildējuši. Iesakiet, ko man darīt???

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Piezvani uz www.ptac.gov.lv lai sadot pa rīkli klase.lv portālam.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Ja neatbild uz epastiem, vari mēģināt "zvaniet mums pa tālruni 29463067" - tas gan ir par reklāmu izvietošanu, bet varbūt tur ko citu ieteiks.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

vai tev to epastu ir tik daudz, ka nevari tos ievadīt līdz atrodi pareizo?

pirms 13 gadiem  

Viktorija, pirms 13 gadiem :

Man tikai 2 e-pasti, viens draugiem un viens darbam. Bet tas jau gadus 6 atpakaļ kad piereģistrējos klase.lv un tur noteikumos rakstīts, ka tas var nedarboties,ja ilgāku laiku neesi to lietojis. Es vnk gribu lai izdzēš to profilu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbūt, ka tur vairs sen nav administratora un klase.lv aizgājusi pašplūsmā. Pajautā .lv vienu brīdi tak bija tieši tas pats.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
kapēc gan to nepajautāt klase.lv administrācijai?

pirms 13 gadiem  

Niks, pirms 13 gadiem :

Līdz galam izlasīji? "šie jau uz 2 vēstulēm neko nav atbildējuši."

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

neizlasiju.
lai vai kā - tur ir opcija atgādināt paroli. gan jau ka tie e-pasti ko esi lietojis nav vairāk par 3-5, līdz ar to pamēģini ierakstīt atgādinātājā visus iespējamos e-pastus un gan jau kāds no tiem būs īstais. Saņemsi jaunu paroli un izdzēsīsies. šeit jautāt... nu būsim atklāti - nav absolūti nekāda jēga.

Viktorija, pirms 13 gadiem :

Rakstu vēlreiz, ka noteikumos rakstīts, ka tas e-pasts var nedarboties,ja ilgāku laiku neesi to lietojis, ievadi kaut tu 10 reizes to paroli. Esmu vairākkārt rakstījusi tajā atgādinātājā un nekā...netici, tad pamēģini pats lūdzu!!!! Tak neatbildi uz šo jautājumu ja nevēlies, kāpēc tad atbildi? Normāli cilvēki atbild un palīdz!

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

un kā gan normāli cilvēki varētu Tev palīdzēt šajā situācijā ka visu esi aizmirsusi un neko neatceries?

Viktorija, pirms 13 gadiem :

Nevis aizmirsusi, bet gan sen nebiju lietojusi to portālu, un izbeidz lūdzu glupi atbildēt un tracināt! Cik skatos, tad vienmēr tev kaut kādas pretenzijas pret citiem cilvēkiem, vairāk jau pret sievietēm, varbūt tā ir tikai sagadīšanās... Esmu jau saņēmusi atbildes no normāliem cilvēkiem!

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

he he. tā nu laikam ir, ka es neesmu nekāds saulesstariņš, kaut sievietes man ļoti patīk. man tik nepatīk, ka cilvēki uzdod trulus jautājumus, kurus var ātri atrisināt uzdodot tos pavisam citiem cilvēkiem.
Ak vai. Jau atkal glupi atbildēju...

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

AiZu

+247

 
Es domāju, ka tev nav nekādu variantu. Vēl jo vairāk, tāpēc, ka arī e-pasta noteikumi paredz e-pasta konta dzēšanu, ja ilgu laiku neesi bijusi ielogojusies.

pirms 13 gadiem  

AiZu, pirms 13 gadiem :

Es piemēram, nevarēju atjaunot Skype paroli, kuru biju aizmirsis, par cik visu laiku izmantoju automātisko aizpildīšanu. Bet gmail e-pasta konts jau bija dzēsts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.