Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

asram

+82

 
  • 2

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 770 skatījumi

Kā novērst Lagspikes spēlēm? Lūdzu palīdzat!

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Sistēmas specifikācija:
CPU- AMD FX(tm)- 8120 Eight-Core Processor 3.1GHz
RAM- 8GB
Video karte- ATI Radeon HD 7750 GYGABITE, GDDR5, Pixel Shader- 5.0
DirectX- 11
HDD- 500GB
Monitors- 1920x1080

Nekur internetā neatradu risinājumu kā novērst Lagspike spēlēs, piemēram GTA IV var spēlēt kaut kur 5 minūtes un tad minūti nenormāli lago, Fps nokrītās kkur uz 5-10 un nevar vsp paspēlēt, bet spēli minimizēt gan varu ātri bez problēmām, lasiju ka tā ir kkāda internet vaina, vis kaut kādus veidus izmēģināju kā amerikāņi rakstijuši pie risinājumiem nekāda progresa... Tā notiek ar visām spēlēm kuras ir 2009-2012 gadam... Man reāli viņas iet uz 40-60fps brīvi uz High settingiem taču kaut kad nez no kā parādijās tie lagspike. Kas par vainu? Video kartes defekts? CPU defekts vai par vāju? Nevar būt.... Protams tās spēles kuras ma niet uz +100fps brīvi nejūt tos lagspikes cik es saprotu, ja viņi arī ir tad vnk nejūt jo nokrītas vrb uz 60fps un izmaiņu nevar just. Kāds zin risinājumu? ; ^(

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edmunds

+1404

 
Man šķiet, ka konfigurācija ir ļoti spēcīga, tikai brīnos, ka tādam jaudīgam datoram ir iebūvētā videokarte (tā vismaz var saprast pēc apraksta). Es tavā vietā samazinātu uzstādījumus (neliktu visu pa maksimumam). Jo dinamiskāka ir spēles darbība, jo lielāka slodze uz procesoru

pirms 12 gadiem  

asram, pirms 12 gadiem :

Tur tā lieta ka piemēram GTA IV man ir tā, noņemu visu uz LOW, pilnīgi tā ka pat Super Mario izksatās labāk nekā tas GTA IV uz LOW bet tie lagspikes tpt parādās... es esmu izmisumā, jo nopirku to datora pa nevisai lētu cenu un baidos ka nav kaut kāds defekts... :( Iebūvētā video karte bija ļoti slikta-3GB integrētā kkāda, vāja samērā, tadēļ nopirku to Radeon HD7750. Tagad veicu visādās tīrīšanas un optimizēšanas ar dažādām programma, kā arī spēļu atsevišķu defregmentāciju. Nezinu ko darīt... :(

Edmunds, pirms 12 gadiem :

Piedod, bet tā kā nebiji uzrādījis video atmiņu, tad nodomāju, ka tev ir iebūvētā videokarte... Varbūt, kamēr tu spēlē spēli tev darbojās kāds torents vai cita ar internetu saistīta aplikācija? Starp citu, pamēģini uz spēles laiku atslēgt antivīrusa programmu.

asram, pirms 12 gadiem :

Nu vienīgi šad tad atstāju vaļa dr.lv, bet nu neticu ka pie tā ir vaina... lai nu.. kas to lai zin. :D Man ir programmas kas atslēdz pilnīgi visu, pat Explorer.exe kas rāda ikonas uz dekstopa kad palaižas spēle, nekas nelīdz, arī antivīruss ir gan izslēgts gan iestatīts uz gamer režīma, kā arī internets ir izslēgts un modems izraut no datora, nekas nemainās... : ^/ Vēl tagad neesmu ticis skaidrībā kas īsti par vainu.

asram, pirms 12 gadiem :

P.S. Neapmeklēju šo saiti ļoti bieži, taču vari man pateikt kpc man pie profila ir -10? Ko es tādu nogrēkojos? ;D

Edmunds, pirms 12 gadiem :

1) Ja atstāj draugiem.lv vaļā, tas vien jau bremzē, jo tur ik pa laikam mijās tās reklāmas; 2) antivīruss ir jāizslēdz pilnībā (jāatslēdz process Task manager).

asram, pirms 12 gadiem :

Man viņu nevar ar task manager atslēgt, viņš ir tā kā sistēmā un neko nevar izdarīt. :)
Kpc domā ka antivīrusa vaina?

Edmunds, pirms 12 gadiem :

Tas būtu loģiski, jo antivīruss visu laiku veic kluso failu skenēšanu. Neticu, ka tavu antivīrusu nevar atslēgt. No tā, ka tu viņu atslēgsi, tev dators neizslēgsies. Ja tu domā tās blēņas, ko dators rāda dialoga logā "End process", tad to viņš pie jebkura procesa izmet, bet bez antivīrusa dators neapstāsies!

asram, pirms 11 gadiem :

Nē tu kļudies, es nevaru izslēgt Eset Nod Antiviruss 5 ar Task manager, es izslēdzu visu viņak ovine varēja, visu skenēšanu un tā, bet pats kā tads man viņs iet un kad es cenšos ar task manager viņu izslēgt man uzmet The operation could not be completed, accesu is denied! Tas tapēc ka viņs ir pie System sadaļas un tos nevar izslēgt, var tikai User... Vēl līdz šim neesmu atradis risinājumu, tagad jau visas spēles sākušas lagot tādā veidā. Kaut kam ir jābūt pie vainas, tikai kam?

Edmunds, pirms 11 gadiem :

Tev nav administratora tiesību, tāpēc arī nevari to procesu izslēgt

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oskars Siliņš

+300

 
Tātad, šis varêtu palīdzēt. Ieej spēlē un nolaid viņu lejā(samazini) tad ieej task manager (ctrl+shift+esc) tad processes tad atrodu savu spēli, tad labais peles klikšķis un set priority low. Tam itkā vajadzētu palīdzēt

pirms 12 gadiem  

asram, pirms 12 gadiem :

Diemžēl tas nelīdz. : ^/

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.