Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Eduards

+278

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 641 skatījumi

Man ir portatīvais dators, taču, ieejot kādā spēlē un paspēlējot kādu spēli, dators pats iziet ārā no spēles. Ko man darīt lietas labā?

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Ieeju piemēram Cs 1.6, paspēlēju kādu noteiktu laiku un tad dators pats no sevis iziet ārā no spēles, kaut gan spēle paliek uz palodzes un es varu ieet atpakaļ viņā, ir stulbi ka spēlējot kaut kas tāds notiek. Ko man darīt lai tā vairs nenotiek?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Vīruss / serviss / softs fonā nonāk fokusā / pārkaršana.

Visi augšminētie ir vienlīdz iespējami, un es varu likt galvu ķīlā, ka pats ar savām zināšanām vainu neatradīsi. Aizstiep to lapsi uz tuvējo servisu, izstāsti puišiem vainu, un gan jau par desmitnieku viņi tev iztīrīs zvērudārzu, saregulēs servisus, un izpūtīs visus ventilatorus un citu drazu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neviens

+261

 
Diezgan muļķīgs variants :D, bet tomēr, kad vēl spēlēju cs ik pa laikam sanāca uzspiest uz f3.. taustiņiem, citreiz dators izslēdz spēli, citreiz tikai ieslēdz desktop, bet tomēr...

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.