Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aiga

+1146

 
  • 16

    Atbildes

  • 6 balsis
  • 9750 skatījumi

Kā uzlabot kuņģa darbību un vielmaiņu?

Veselība » Diēta & Fitness

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (16)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pameigini katru riitu eest variitas auzu parslas ar pienu nu karo4 putrinnas no riitiem tukshaa duushaa vari piegriezt augllus, kivi, banaanus utt. 120 % paliidz parbaudiits!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Fiziskas aktivitātes ,svaigs gaiss ,labs garastāvoklis ,sekss ar mīļu cilvēku...Un kuņgis un vielmaiņa priecāsies kopā ar tevi...

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

O jĀ! Sekss tā ir tiešām lieta kas uzlabo vielmaiņu. Ja protams Ir dažāds un aktīvi piedalies. (es domāju kad neguli kā bluķis un viss, ņem mani.) Tas pat bija minēts ar gudriem sirmiem večiem baltos halātos kā iemesls kas trūkst jauniešiem, kāpē rodas pumpas uz sejas, nu pubetrāte, sāk attīstīties tur lejā, spēlēties ar sevi ir veselīgi un tādā garā.

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

jap plus no manīm Viktorijai,piekrītu sekss ar ir veselīgs;)+

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Sakarā at to kad ne'viss palīdz visiem vienādi arī iespraudīšu savas 5 kapeikas, Pirmkārt Ir barības vielas kuras Kuņgjis pārstrādā ātrāk un citas lēnāk. Ātrāk pārvāra zaļumus, pēc tam tikai eļainus produktus un tikai beigās gaļu. ja sāksi No laba kārtīga bifšteksa un tad beigās zaļumiņus, tad saproti kad kuņgjis kamēr nebeigs pārgremot gaļu pie salātiem netiks, Un ko salāti dara pa to laiku? vairākas stundas Siltā vēderā. Tāpēc ieteikšu tos rīt pirmos. nu un kad tomēr gaļa ir dārgāka. Otrkārt Centies neēst maizi, bet ja ēd tad ar graudiem. Treškārt, internetā var atrast Apreiķinu tabulu, kur var izskaitļot no tava auguma, svara, gadiem, no taviem 90/60/90 un ikdienas slodzes. Cik tev jāpatērē kalorijas dienā. tas strādā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

no rītiem pirms izkāpšanas no gultas, taisi vienkāršu vingrojumu, guļot uz muguras, iztirini rokas un kājas(iedomājies apgāztu vaboli uz muguras), šāds vingrojums pastiprina asinsriti organismā, un it savišķi ir ļoti vēl veselīgs sieviešu orgāniem, jo arī tiem tiek pastiprināta asinsrite

pirms 14 gadiem  

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

šitas labs! - cik ilgi jāspirinās? =)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

lietot usturā kliju maizi, kas uzlabo kuņģa darbibu un zarnu traktu..:))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

vielmainas uzlabosanai loti palidz zala teja un ingvera teja.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Merry

+6073

 
Man lieliski palīdzēja biolacto! Bet lai būtu laba vielmaiņa, jāēd daudz šķiedrvielu, respektīvi dārzeņi! auzu pārslas, putras, klijas, mazāk smagas barības, izvairīties no konserviem un tādām lietām, par fast food nemaz nerunāsim :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Līga Šomka

+55

 
Man parasti pret visaam tadam vainam palidz asinszalu teeja.
Dzeru vienmer ja kaut kas sap vai nestradaa kungis vai zarnas.
Tomer, ja esi staavoklii (grutnieciba) tad jabut piesardziigai.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nu ir divu tipa kunģi kutrie kam pa maz skaabes un kas nestradā un otrie kam skaabe pa daudz...Man ir 1 varients man ari ir probleemas ar kunģa sulu..Pirmais ir iesaku koslaat koslenes.tad ir tejas seene-bet daziem taa liekas pret..bet butibaa vina visu cukuru organismaa parveers pa oksidantiem..un uzlabo vielmainu..Tad iesaku sad tad pamaseet kunģa apviduu iipasi peec eešanas..un tad veel iesaku palidzeet kungim a r usturu dzert citronu sulu vai citronudeni no riitiem..Kafija ari pastiprina kunga sulu bet tikai jabuut klaat medum.. jo bez cukura ta vispaar noslogo aizgunga dziedzerii..eest skaabi radosus produktus...Neest ceptus kartupelus jo ella samazina kunga sulu...var arii atlauties savu reizi asaaku edienu-bet nevaidzeetu parcensties--saali nefaig parforseet...rii linseeklas ir labs liidzeklis lai sakartotu vielmainu..katrudienu pa edamkarotei..un ir oki..:)Bet lai labaak taas usuuktos vai makeniit pilienu oliv vai riekst elas ..jo nepiesaistaas bez piesatinatajaam tauksskabeem

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Līva dzīva

+524

 
Gefilus produkti,bet kefiirs arii der ugunsgreeku nodzeeshanai kungjii!
Redzi, atkarībā no tā ko tu domāji ar šō jautājumu-kungja darbiibu tu noteikti uzlabosi "neuzbruukot" kungjim ar ceptiem,asiem,smagiem produktiem un paliidzot tam sagremot apeesto ar kaadu daarzeni(vai augli)jo tas atvieglo aknu darbiibu!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.