Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 10

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4295 skatījumi

Kā var zaudēt svaru. ?

Veselība » Diēta & Fitness

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (10)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Gundega Ezera

+2960

 
Teikšu Jums tā, protams, tas atkarīgs no katra paša vielmaiņas, bet nav nekā labāka kā neēst pēc plkst. 18.00. Līdz plkst. 18.00 var ēst visu, ko sirds kāro + ja dzer maksimāli daudz šķidruma (ūdeni, tēju), svara zaudēšana garantēta. Pie kam tā nebūs strauja svara zaudēšana, kuru ātri vien visi parasti atgūst ar uzviju.
Pārējie varianti lielākoties nestrādā, jo cilvēks pēc dabas ir slinks un apņemšanās, ko sev uzstāda - vingrošu, neēdīšu to un nedarīšu to - ir īslaicīgas !
P.S. Visvairāk man patīk cilvēki, kuri katru dienu runā par diētu, bet tad Tu pieķer viņus našķojamies, atkal un atkal. Un tad tikai sākās - taisnošanās sev.... citiem..., "es no rītdienas" vai "es tikai šodien"..un bla bla bla.. Atliek secināt, ka vislabākā diēta laikam ir diēta, kas sākas no rītdienas. :D
Mana labākā diēta ir nespīdzināt sevi dienu no dienas, bet pēc plkst. 18.00 neēst, dzert piparmētru tēju un nodarbināt savas smadzenes un sevi, lai par ēšanu vispār aizmirstu. Un tas strādā. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

sports,veseligs uzturs...;)bet viegli nekas nenotiek vienmer ir sarezgijumi un pats grutakais ir sanjemties un sakt parmainjas...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sportojot. Mainot dzīvesveidu. Norītiem pavingrot, vairāk kustēties, piemēram, kaut vai pastaigājoties nevis braukt ar mašīnu. Censties vairāk sadedzināt kalorijas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-20

 
Kustības tikai 30 % ietekmē Tavu svaru, 70 % ir uzturs.
http://dzivotvienkarsi.blogspot.com/

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Daudz dažādi veidi, bet noteikti pareizs uzturs un fiziskās nodarbības.
Paralēli var lietot līdzekļus, kas attīra. normalizē vielmaiņu un tml.
Piem.,
www.detox.90.lv www.go.90.lv
www.lov e.009.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss VIP in UK

+2392

 
Ātri, viegli un bez mocībām! - saku no pieredzes - no rīta, kad pamosties - pirmais - glāze ūdens tukšā dūšā. Pa dienu var ēst ko gribi un cik gribi - BET PĒC 18.00 KATEGORISKI NEKĀDAS ĒŠANAS!!!! Rezultāti būs jau pēc pirmās nedēļas ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

daudz dzerot uudeni dienaa vizmaz 3 l sportojot un regureejot edien reizes bet tas jau viss ir atkariigs no cilveeka uzbuuves un vielmainas

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Kristaps

+40

 
Un sportot nemaz nevajag pusi no dienas ... pietiek ar 30 min. aerobas slodzes katru dienu un Tavs ikdienas fiziskaas aktivitaates minimums buus izpildiits. Un noteikti savaas eedienreizees buutu jaatceraas par pietiekami daudz daarzenjiem un augljiem ... aizvietojot vajadziibu peec cukura ar fruktozes papildus uznemshanu. Skidrums noteikti - rekomendetu ap 2,5l dienaa (paarspileet arii nebuutu ieteicams).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A R N 1 X

+2371

 
Ēd 6 reizes dienā (mazas porcijas) un daudz sporto zālē ar tādiem vingrinājumiem vai trenažieriem, kas liek tev ātri kustēties..., jo ja tu maz ēdīsi un tevī radīsies ēstgribas sajūta, tad nākošajā ēdienreizē tiek uzņemts vairāk tauku nekā ēdot biežu un bez ēstgribas sajūtas...
Visas tās diētas ir fufelis ...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

veselīgi ēst,bez liekām taukvielām,neko ceptu, sekot līdzi kalorijām, sportot un kustēties cik atļauj tava veselība.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.