Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2630 skatījumi

Ka palielinat svaru

Veselība » Diēta & Fitness

Sveiki,
Man ir maza problema, velos Jums pajautat padomu. Lieta tada ka manai sievai ir problemas ar svaru 1,63 svars 43 kg, pec berna piedzimsanas vina krasi nokritas svara ( bernam tagat jau 3 gadi) agrak svera 50 , ar esanu vinai ir problemas, tateikt ne visu ed:(. Ko darit? Ka lai palielina svaru? Paldies Jums par palidzibu

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tas ir ļoti dīvaini, jo dabai mātei vajadzēja parūpēties par normāla svara atgūšanu. Noteikti šo problēmu tev vajag pārrunāt ar savu sievu divatā zem 4 acīm, nesākot lasīt morāles. Pirmkārt, paskaidro, ka tu par viņu uztraucies, ka tu ļoti gribi, lai viņa pieņemtos svarā, jo tavuprāt viņas svars ir par zemu un tu uztraucies par viņas veselību. Tad abiem jums kopā vajadzētu nolemt, ko darīt - studēt grāmatas, internetā rakstus par pieņemšanos svarā, vienalga ko, lai šo problēmu risinātu. Tas, ka nobļausies, ka viņa ir par tievu, neko daudz nemainīs, ja neizrādīsi rūpes par viņu un nepalīdzēsi.
Svara iegūšana ir smags process, sevišķi, ja cilvēks pēc dabas ir tievs, ja visi viņa radi ir tievi. Vēl nedrīkst izlsēgt iespēju, ka pēc grūtniecības ir radušās problēmas ar vairogdziedzeri. lai gan es domāju, ka vaina ir pašā sievā, kura vienkārši neēd - šodien tas ir īpaši aktuāli, jo arī 13 gados daudzas meitenes ietur mistisku diētu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jāedot vairāk ēst :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nu kā-ne visu ēd??? baidās palikt resna no ne kā(ja jau saki ka baigi maziņa)
Plovs jāēd. Kartupeļi ar ceptu cūkgaļas karbonādi!...

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

pareizi! un kopā ar majonēzi... :o)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris Ranga

+709

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nokristies svarā ar mazu bērnu ir vieglāk par vieglu. It sevišķi pirmajā gadā. Bet to var saprast tikai tas, kurš augu dienu un nakti pavada ar bērnu. Varbūt padomā par to, cik daudz tava sieva dabū atpūsties, kopš ir mamma? Ja ar to viss ir kārtībā, tad vaina var būt vai nu iedzimtībā vai veselības problēmās. Galvenais ir tas, vai viņa pati ar tādu svaru jūtas labi. Ja nē, tad varbūt tiešām jāiet pie ārsta. Ēšana ne visiem iet labumā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Nu nevajag trūkstošos kg dabūt kā taukus! - Labāk lai kačā muskuļus - trenažieris, skriešana, hanteles, zemes rakšana, velo utt... Fiziskās aktivitātes radīs ēstgribu, ja reiz masa ir tapusi par mazu problēmu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Sieviņai šī problēma būtu jāpārrunā ar savu ģimenes ārstu un būtu vēlams veikt visas veselības pārbaudes, jo pēc mazuļa dzimšanas parasti pieņemas svarā nevis to zaudē.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Nevienmēr, es nokritos par 6 kilogrami, bet ar gadiem dabas māte visu noliek pa vietām. Pieņēmās svarā pēc dzemdībām tās, kas ir gulšņājušas pa gultu un bezjēgā ēdušas:D

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Es gan teiktu, ka nevis tās, kas ir gulšņājušas pa gultu un bezjēgā ēdušas, bet gan tās, kuras nav aktīvi piestrādājušas pie savas iepriekšējās ārienes atgūšanas, tomēr šis neizskatās pēc šāda gadījuma, jo no paskaidrojuma daļas var secināt, ka jaunā māmiņa ir zaudējusi svaru, salīdzinājumā ar to, kāds tas bija pirms grūtniecības, kas arī rada pamatotas bažas vīram. Tā, ka jādodas vien ir pie ģimenes ārsta un jāveic veselības pārbaudes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.