Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3993 skatījumi

Ūdens diēta

Veselība » Diēta & Fitness

Ja vienu dienu nedēļā pilnībā neēst,bet dzert tikai un vienīgi ūdeni - vai tādā variantā iespējams atbrīvoties no liekā svara???

Paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

To, ka nometīsi svaru, saprotams pats par sevi, bet cik tas būs veselīgi, ja neuzņemsi kaut vai elementāros vitamīnus, kas tik ļoti nepieciešami pavasarī imūnai sistēmai.Es tev ieteiktu griezt to reklamēto hulahupa riņķi, efekts ļoti labs un nedēļu nelietot baltmaizi ar bulciņām, cukuru un kartupeļus. Atslodzes dienu ar ūdeni vari taisīt regulāri vienu noteiktu dienu nedēļā un pēc laika gan redzēsi efektu.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Paldies!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Reinis

+2327

 
Notievēsi, bet pēc tam, kad sāksi atkal ēst, svars atgriezīsies, plus pāris kliogrami klāt, jo organisms, baidoties no iespējamā atkārtotā bada nedēlas, uzņems rezerves! No liekā svara ir jāatbrīvojas lēni un pakāpeniski, mainot dzīvesveidu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

protaks ka notievēsi,bet es domaju ir daudz humānāki veidi....ka piemēram..est veselīgāk un bišķi pievērsties sportam.. tas nemaksā neko,bet dara daudz...gan miesai,gan garam.... cilvēki ir pārāk slinki,lai uzviltu ērtus apavus un izskrietu kadu līkumu. jo nesaskatu jēgu piedzīt kunģi pilnu ar ķimikālijām un mēģināt sajuties laimīgākam... un runājot par ūdeni,tas jebkurā gadījuma ir jālieto :) tā pat kā ēst ir nepieciešāms.. iesākumam.ir jasagatavojās morāli,pārmaiņam....un tad tiešam izdosies viss... :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Notievēt tad notievēsi, bet tas nekas labs nav, jo nejau tikai tauki aizies zudumā... Tas ūdens diētas un daudzas citas "brīnumainās" diētas ir pilnīgs sviests, lai būtu velīgai tev vajadzētu ikdienā lietot pilvērtīgu uzturu un kustēties...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Kustēties vajag, kustēties - tas ne tik vien kā noņems svaru, bet dos arī papildus bonusus pie ķermeņa fiziskās sagatavotības, imūnsistēmas u.t.t. ;)

pirms 13 gadiem  

Jānis Blēdis, pirms 13 gadiem :

Nu imūnsistēmu tas tikai pavājinās, jo organismam vajag no kā darboties, ūdens protams ir vissvarīgakais, bet ar to vien nepietiek

Kashins DaWeeD, pirms 13 gadiem :

Jā, jā... mans variants par kustēšanos bija domāts ūdens diētas vietā, tātad normāli ēdot... ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.