Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mikka Vikmae

+783

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3840 skatījumi

kā uzlabot apetīti?

Veselība » Diēta & Fitness

ir tā, ka it ka gribās ēst, uzlieku porciju, apēdu vienu kartupeli un vairs nav ēstgribas - vēders nav pilns, bet vienkārši ēst negribās, nav tā kā garšas u.t.t. svars man normāls, nav ne pa daudz ne pa maz - bet piemēram ja pa visu dienu apēdu 2 kafijas, 1 glāzi ūdens, pus tomātu, vienu kartupeli un viss, tas jau nav normāli. ēšana vispār gandrīz baudu nesniedz - tīri ēdu piespiežot sevi. kas varetu būt par vainu? nekas nesāp un veselība it kā ok! varbūt no smēķēšanas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tas ir no smēķēšanas - pati atbildēji uz savu jautājumu. Redzi, situācija ir sekojoša, ka, tiklīdz smēķēšanu atmetīsi, svars pieaugs un pat ļoti stipri tas var notikt. Tas tāpēc, ka Tavs organisms "pārtiek" no nikotīna, kas ārkārtīgi spēcīgi nomāc ēstgribu un dzert gribēšanu. ja meitenes grib būt tievas, tās šodien sāk smēķēt un bojā savu veselību vēl vairāk. Tu ikdienā ar pārtiku neuzņem visu vajadzīgo, lai savu ķermeni uzturētu kārtībā, agri vai vēlu sāks rasties veselības problēmas, ja vien nav iedzimtība devusi sevišķi spēcīgus gēnus - ārkārtīgi spēcīgu veselību.
Skumjākais ir tas, ka smēķējoši cilvēki ne tikai neuzņem pietiekoši daudz vajadzīgo vielu un elementu ar ēdienu, bet arī noveco daudz straujāk, tiem izteikti ātri parādās sirds un/vai asinsvadu problēmas, aizdusas, klepus (krekšķis it kā ne no kā), viņi biežāk kā citi saķer iesnas, āda paliek pelēka, sejas vaibsti tādi, it kā regulāri būtu pārmocījies, viņi ar laiku sāk izjust ilgstošu nespēku, sāk trīcēt rokas

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

salst kājas un rokas, pat vasarā prasās pēc segas lielā karstumā nakts laikā un vēl un vēl.
Lai uzlabotu ēstgribu, iesaku pirms ēdienreizes ieēst kaut ko skābu, vari arī iedzert, piemēram : dzērvenes, citrons. Arī kafija stimulē ēst negribēšanu, tās vietā vajag pāriet uz zāļu tējām vai ūdeni, skābākāmm sulām (ābolu, dzērveņu, upeņu un tml.)
Un, treškārt, ar laiku tāda ēst negribēšana pārveidojas jau par psihisku stāvokli, kad smadzenēs kaut kas saiet sviestā un tad cilvēks neēd ar laiku vispār

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

+1!

Mikka Vikmae, pirms 13 gadiem :

jāmet nost pīpēšana - :) viegli jau pateikt! :)

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Nemet tā uzreiz un strauji. Samazini cigarešu daudzumu dienā un ar laiku nepīpē vispār.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Nomest var visu, ja tikai cilvēkam ir gribasspēks un apņemšanās. Nomest nespēj tikai tie, kuri to negrib. Diemžēl mūsu sabiedrībā reti kurš cilvēks ir ar spēcīgu gribasspēku un pacietību apveltīts. Šajā dzīvē viss tik viegli nenāk, kā mums šķiet! Kāpēc gan viens var visu mūžu nodzīvot pat cigareti zobos nepaņēmis, bet otrs nespēj no tā tikt vaļā? Atbilde ir pavisam vienkārša - raksturs un domāšanas veids diviem cilvēkiem atšķiras! Ir cilvēki, kuri uzveic pat narkotiku atkarību!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zvezda

+20

 
Ziniet mīļās meitenes Reductil ir vienas no labākajām svara samazināšanas zālēm.No sākuma es dzēru 10mg,pēc tam 15mg.Bija periods, kad man bija "nenormāla" ēstgriba un strauji pieauga svars. Lietojot Reductil, es pārtraucu pārēsties un pat uz saldumiem skatījos vienaldzīgi! Svars samazinājās ļoti labi! Vienīgā blakne bija sausa mute. Es daudz dzēru ūdeni. Es nopirku Reductil no Lielbritānijas, tiešsaistes aptieku http://www.acomplia-reductil.net Es saņēmu tabletes pēc nedēļas.Reductil ir mainījusi manu dzīvi. Es pazaudēju 17kg

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uzdzer alinnu bissk

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Sāc ar kafijas nomaiņu uz tēju un cigarešu nomaiņu (sākumā vismaz daļēju) uz burkānu graušanu vai košļeni. Plus vēl paskraidi krosiņus pa vakariem, cik nu spēj izturēt.

pirms 13 gadiem  

Mikka Vikmae, pirms 13 gadiem :

trenējos komandas spēlē, nedēļā 2 reizes pa 2 stundām sanak skriet, ta pat pec treniņa īpaši ēst negribās :(

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

trennējies un pīpē??? ja par sevi pofig, padomā vismaz par saviem bērniem, kam būs jāmaksa`par Tavu ārstēšanu vecumdienās, ja līdz tādām novilksi... :o/

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ja "svars man normāls, nav ne pa daudz ne pa maz" es laikam īpaši neuztrauktos, bet kas par vainu vislabāk būs noskaidrot pie dietologa - uztura speciālista - viņa pārziņā nav tikai tie, kas vēlas savaru samazināt.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.