Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1483 skatījumi

Sveiki! es nesen saku ka4aties,kads ir vis labakais veids ka uznemti svaru ? un vai ta ir taisniba ka variti parodukti labaki neka cepti ?

Veselība » Diēta & Fitness

Pirms 13 gadiem

Sveiki! es nesen saku ka4aties,kads ir vis labakais veids ka uznemti svaru ? un vai ta ir taisniba ka variti parodukti labaki neka cepti ? ko jus Sakat un Domajat ?

Aivis Lācītis., pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ed kamer lien un visu kas edams... Nu galvenais neatsaki sev(runajot par edienu).. :)
Galvenais - Nelieto tas visas hrenovinas kjpa proteinus, steroidus un tml. Pie grieztiem tas ka vinji veselibu bojaa, bet nelietojot tos tu jutisies energiskaks un stipraks, bet lietojot tos preparatus tev ta sajuta pazudis. Ne visa bet dalja. Ed parastu edienu kamer lien un atri vien resns paliksi :D Pat nokachaties nepaspesi :D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jeb kuram cilvēkam veselīgi ir ēst visu vārītu,bet protams,ka cepts ir garšīgāk.Parasti kamēr esi jauns Tu nedomā ko ēd un izgaršo visu neierobežojot sevi.Tikai vārītos ēdienus parasti ēd diabētiķi,cukurnieki, u.c,slimnieki.
Parasti kačajas divos veidos:
Vieni ir tie kas vēlas nomest liekos kilogramus,tadejādi viņi skrien,brauc ar velo,ziemā slēpo,nodarbojas ar fitnesu,celā stieni sporta zalē,ievēro kaut kādu diētiņu,īsumā sakot aktīvi nodarbojas izstradājot programmu un iegūst slaidu augumu ar dabīgiem muskuļiem.
Otri ir tie kas vēlas uzņemt svaru,tādejādi viņi celā lielus svarus,apmeklē sporta zāles,ievēro pareizu ēšanu un lieto proteīnus,geinerus,aminoskābes u.c,vielas.Viņi ir mazak aktīvi un iegūst lielāku muskuļu masu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.