Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2729 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas liecina par seksa trukumu organisma,no ritiem un ne tikai............

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūsu vecumā asinsspiedienam vajadzētu būt vismaz 112/79 līdz 137/87. Ja jūtaties labi, tad par zemu asinsspiedienu īpaši satraukties nevajadzētu. Varat izdzert kādu tasi kafijas! Ja jūtaties nogurusi, vērojams nespēks un galvas reiboņa, tad gan vajadzētu konsultēties ar savu ģimenes ārstu. Viennozīmīgi pateikt vai zems asinsspiediens liecina par veselības problēmām nevar, to var izdarīt tikai Jūsu ģimenes ārsts izpētot jūsu slimību vēsturi. Daudziem cilvēkiem jau no bērnības ir pazemināts asinsspiediens vai palielināts pulss un viņi jūtas labi, nekādas zāles nav nepieciešamas. Protams, ir medikamenti, kuri var gan palielināt, gan samazināt asinsspiedienu, taču šī nu noteikti nebūtu tā vieta, kur par to konsultēties!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Agnese, nenodarbojies ar tautas ārstēšanu nepārbaudītām metodēm. Ģimenes ārsts ir tas, kam tādus jautājumus jāuzdod, nevis caur draudzenēm netā. Es negribētu, ka manas veselības jautājumos man kāds divpadsmitgadnieks iesaka, ko jādara. Priekš tam ir profesionāļi, kas ar to nodarbojas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.