Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

A. L.

+7446

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3087 skatījumi

Interesē ieteikumi/padomi sakarā ar plaukstas tirpšanu

Veselība » Slimības un simptomi

Sveiki.
Problēma sekojoša - Pirms nedēļas pirmo reizi mūža iedzēla lapsene. Iedzēla viņa kreisās plaukstas rādītājpirksta galā. Tajā dienā vēlāk sāka tirpt plaukstas trīs pirksti. Netirpst īkšķis un tas pirksts kurā iedzēla. Ir pagājusi nedēļa un nujau viena diena, bet tirpšana ir saglabājusies. Uz slimnīcu neeju, jo nav īsti laika un iespējas to izdarīt. Gribēju pajautāt, vai varbūt kādam ir gadījies kas līdzīgs un var padalīties ar pieredzi? Vienreiz pamēģināju iedzert pretalerģisko tableti, bet tas nepalīdzēja pat uz īsu brītiņu, ne.
Ieteikumi, ka piemēram - aizej pie ārsta, ej steigšus uz slimnīcu un līdzīgi tiks "by default" ignorēti.
Paldies jau iepriekš.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Par to kodienu nepateiksu, bet ja tev tirpst kreisās rokas trīs pirksti (mazais pirkstiņš, zeltnesis un vidējais pirksts), kā arī ja esi sēdošā darbā, tad noteikti varu pateikt, ka tā ir muguras skriemelu vaina. Precīzāk vainīgs mugurkaula 7 skriemelis. Pati ar šo problēmu mocos jau trīs gadus. Visu darba dienu pavadu pie datora, līdz ar to man tas mugurkauls ir noslogots, un sāka tirpt kreisā roka. Aizgāju pie ārsta un viņa uzreiz noteica diagnozi - 7. skriemelis. Teica, ka to nevar izārstēt, bet tikai apārstēt. Vairāk fiziskās aktivitātes un obligāta peldēšana.
Ja galīgi nevari izturēt, tad ir arī zāles, bet tās ir uz receptēm, tā,ka jāiet pie daktera.

pirms 14 gadiem  

A. L., pirms 14 gadiem :

Muguras problēmas kā tādas jau ir krietnu laiku. Mugurkaula deformācija. Jācer, ka tas nav atkal tā dēļ. Visādi citādi izklausās, ka tomēr draud ārsta apmeklējums.

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Ja tur vainīgs mugurkauls, tad tiešām labāk aizej pie ārsta, jo citādi var bēdīgi beigties, bet spriežot pēc pazīmēm vaina ir tajā skriemelī. Un tas nav ārstējams, tikai vairāk fizisko aktivitāšu. Man arī, kamēr vairāk kustos, roka netirpst pat mēnešiem, bet tikko ieslīgstu vairākas dienas nekustībā un visu dienu pie tā kompja, uzreiz jūtu, ka nav labi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
dzer daudz šķidruma. varbūt organisms netiek galā ar lapsenes indi, tapēc skalojot visu slikto ārā kaite VARĒTU MAZINĀTIES. bet prātīgākais tomēr būtu vizīte pie daktera. varbūt ka vaina nemaz nav lapsenes kodumā...?

pirms 14 gadiem  

A. L., pirms 14 gadiem :

ūdenis tiek ietots lielos daudzumus by default. Dienā kā minimums 4l.
Izklausās, ka būs vien jāsameklē brīvs laiks, lai tos burlakus apmeklētu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.