Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Bērs Grills dzēra savu urīnu raidījumā «Ultimate Survival» pa «Discovery Channel», kad gāja cauri tuksnesim un nebija ko dzert.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
urīna terapija ir diezgan populāra, bez tam lēta un visiem pieejama ārstniecības metode. Urīns cilvēka organismam nav svešāks vai kaitīgāks par daudziem medikamentiem.

pirms 13 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

pats gan neesmu lietojis, kaut esmu kādreiz daudz klepojis. Vai tiešām nevar atrast citus efektīvus pretklepus līdzekļus?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Labāk dzert labu ūdeni, kur var aizdomāties ko tādu?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kad vien sakārojas un uzēst var virsū svaigas kakas. Vispār jau 21. gs daudz iedarbīgāki ir medikamenti, kurus var iegādāties aptiekās nevis savi vai dzīvnieku ekskermenti.

pirms 13 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

Jogurti, aktimeli, kefīri, LG un bifidobaktērijas u.tml. ir gremošanas trakta mikroflora, ko mēs ēdam bez aizspriedumiem, sevišķi tad, kad mūsējā ir antibiotiku sačakarēta

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ne gluži mikroflora, bet gan produkti, kas palīdz to atjaunot un šiem produktiem nav nekādas saistības ar urīnu, kas ir organisma atkritumi jeb viss tas, ko organisms ir izvadījis laukā kā atkritumus.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uŗīns palīdz daudzām slimībām, ar to pat pagājušā gadsimta sākumā ārstēja tuberkolozi, jo zāles vēl nebija oficiāli izgudrotas, bet ,kāpēc tādas ekstremālas lietas-eikaliptu tēja, pārdodās aptiekā un šodien jau pieminēju, melnā rutka sula ar medu.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ja medikamenti vēl nebija izdomāti, tad tas vēl nenozīmē to, ka šāda ārstēšana bija efektīva. Pagājušajā gadsimtā daudz ko "ārstēja" galīgi šķērsām, kad valsts stingri nekontrolēja ārstu darbu un to piedāvātos medikamentus - 20. gs bija moderni bērniem dot heroīna klepus sīrupu un asmas slimniekus ārstēt ar marihuānas cigareti... Protams, ka šīs "zāles" iedarbojās, taču ļaunums, ko tās nodarīja bija daudzkārt lielāks nekā to terapeitiskā iedarbība. Urīns ir sildošs līdzeklis, var dzert urīnu var

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

uzlīmēt piparu plāksteri... Mūsu vecmāmiņas, kas gāja ganos arī sildīja kājas govs pļekā, bet vai kādam mūsdienās ir šaubas par to, ka labāk tomēr ir iegādāties bērnam siltus apavus?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Jā, tad jau tik jāiesaka Tvaika ielā visiem veikt trepanāciju.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Aivi, mans vecaistēvs bija dzmis 1870.gadā. Ap 1900 gadu un vēlāk plosījās tuberkoloze, ko nevarēj tik vienkārši izārstēt. Tai laikā vecaistēvs bija precējies uu viņam bija dēls un meita. Viņš lika visai ģimenei dzert savu urīnu, paklausīja tikai dēls. Pirmā sieva un meita nomira ar tuberkolozi, viņa dēls nomira Melnburnā sirmā vecumā un mans vecaistēvs nomira 80 gados, izkrītot no zirgu vāģiem un pārlaužot kaklu. Viņš divas nedēļas vēl dzīvoja uz stiprās sirds rēķina, kamēr nomira. Visu mūžu viņš no rītiem dzēra savu urīnu un vecmamma stāstīja, ka esot bijis vīrietis līdz pat astoņdesmit gadiem. Es urīnu nelietoju un neiesaku arī citiem, es tikai izklāstu faktus no personīgās pieredzes.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tā ir vienkārši sagadīšanās, Sarma! Nekāda terapeitiskā iedarbība urīnam vēl joprojām nav konstatēta un ja tā nav konstatēta ar mūsdienas iespējām, tad ir iespējams atbildēt ar 100% pārliecību, ka šādas iedarbības nav.

Agris Akulovs, pirms 13 gadiem :

Kas tic ka līdz, tam arī palīdzēs.....

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Pašsugestijai ir liela nozīme, taču neredzu iemeslu, lai sevi tā nemīlētu un mocītu ar kaut ko tādu, kuram nav nekādas iedarbības. Tad jau vērtīgāks ir tīrs ūdens, kuru vidusmēra cilvēks nekad neuzņem pienācīgā daudzumā un kas ir tā nepieciešamībs dzīvības procesu uzturēšanā, veselības un skaistuma saglabāšanā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ne savu, ne cita urīnu lietot nedrīkst, kāda tumsonība.Vienkārši runājot, tas ir viss nevajadzīgais, ko mūsu organisms izvada, kāpēc to atkal pa jaunu sev jālej iekšā?????Vienīgi, ja grib ātrāk saindēties???

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Savu urīnu labāk nedzert. Arī svešu labāk nē. Ja nu vienīgi tas ir izdzīvošanas jautājums kādā ekstremālā situācijā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sirga

+608

 
Galvu var mēģināt ārstēt. Cilvēka organisms ar urīnu izvada vielas, kas tam ir kaitīgas un nav nepieciešamas funkcionēšanai. Daba tā ir iekārtojusi evolūcijas procesā.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tā nu tas, bet kaut ko iestāstīt "tumšajai" latviešu tautai ir ļoti grūti, kad no TV ekrāniem nāk viens raidījums pēc otra ar visādām brīnumainām "ārstniecības" metodēm un laikraksti ir pilni ar krāpniekiem, kas piedāvā noņemt lāstus, nevainības vairogus un vēl visādas glupības.

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

urīna terapijā tiek lietots stipri atšķaidīts un, kad vien iespējams, savs urīns. Apmēram tāds pats, kāds normāli atrodams asinīs, pirms tas filtrējas un koncentrējas nierēs. Pamatviela ir karbamīds - to lieto arī kā piedevu košļenēm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.