Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jans Zans

+418

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1817 skatījumi

Ko darīt ar biroja putekļiem?

Veselība » Slimības un simptomi

Ir tāda problēma, strādājot birojā ar lielu daudzumu papīru rodas alerģiska rekcija(asaro acis, liek degunu ciet, sausums mutē) uz papīra putekļiem. Kā varētu atrisināt šo problēmu ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

nu variantu jau ir daudz.
ja gribas tikai laapiit veseliibas caurumus pret alergjiju ir claritine. paliidz dikti labi. daudz leetaak ir nopirkt pavisam parastu johnsons baby shampuunu, kas nekozh aciis un regulaari nomazgaat seju.
ja ir veelme likvideet avotu, tad 1. nepiecieshama ruupiigaaka telpu uzkopshana, 2. telpaa veelams uzstaadiit gaisa mitrinaataaju 3. uzlabot ventilaaciju

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Ir vajadzīgs normāls gaisa mitrums telpā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tā nav alerģija no putekļiem, tā ir alerģija pret printera pulveriem - krāsām, ar ko uzdrukāti teksti. Pats galvenais ir nodrošināt pēc iespējas lielāku vēdināšanu telpā, jo ar gaisa mitrināšanu nekas nebūs līdzēts. Tu noteikti strādā vietā, kur ir gan dators, gan arī printeri, kuri visu dienu ir ieslēgti, tiek kopētas lapas un gaisā nonāk tā krāsas/u putekļi un citas kaitīgās lietas, apkārt vesels kalns lapu un uz tām neizbēgami ir gāziens krāsas.
Tāpēc ierosinājumi - katru dienu tīrīt putekļus, katru dienu mazgāt grīdu, ofisā novietot vairāk istabas augus, kuru lapas pievelk putekļus, sevišķi ideālas būs lielas un skaistas dracēnas - tās neitralizē ofisos esošās kaitīgās vielas gaisā, kas rodas kopēšanas laikā, vēl labas ir arī efejas. Dzer vairāk ūdeni, vēdini telpu pēc iespējas biežāk un, kad atļauj laiks, labāk vispār turi logu vaļā visu dienu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jana

+4383

 
1. Pērc kvalitatīvāku papīru, kas rada mazāk putekļu
2. pieņem darbā citu apkopēju :)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.