Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Alvis Rozenbergs

+2264

 
  • 11

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 14916 skatījumi

Ko darīt pie spēcīgi apsaldētiem muguras neviem?

Veselība » Slimības un simptomi

Sāpes tik lielas, ka grūti staigāt un pat kustināt rokas. Apseldējums radies no caurvēja darbavietā. Veselu nedēļu ārstu izrakstīto tablešu dzeršana nepalīdz. Iedomājos par masāžām vai adatu terapiju. Vai tā palīdzētu? Ko vēl ietektu darīt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pats saskāros ar šo problēmu jo man profesija tāda kad ziemā laukā jāguļ, ja nepalīdz tie medikamenti tad iesaku doties taisnā ceļā pie cita ārsta un nomainīt pašreizējo lai tas tevi sūta pie neirologa, jo nervu apsaldēšana tā nav joku lieta! + vel pie apsaldētiem nerviem nekādā gadījumā neļauj sev neko masēt, tas tikai visu pasliktinās, jo sastiepumu var masēt un dabūt vietā izmežģijumus bet apsaldējumu tikai ar maigu palīdzību kā ūdens burbuļojošās vannas siltas kas dotu kkādu atslābumu nerviem un varētu mēģināt kkādu minimālu sildīšanas metodi bet masēt ar rokām, neieteiktu tev!
Un nomaini ārstu jo tā tu vari palikt uz gultas kādu mēnesi, zālēm ir jāpalīdz bet ja tā nav tad jāmaina gan ārsts gan zāles, jo ko var zināt moš tev patrāpījies ne īpaši specializēts ārsts šajā jomā!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arī man tā ir gadījies. Es gāju pirtī,kārtīgi izkarsējos,laba ir kadiķu slotiņa. Uzliku pipara plāksteri un čučet.Otrā rītā bija viss kārtībā. Lai laba veselība!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zemes tauki (nopietni) ir tādas taka sēnes, no tām izveido uzlējumu (sajauc ar šņabi 40 grādīgo), pajautā kādam pavecākam cilvēkam gan jau zinās. Pirms gulēt iešanas uzsmērē un no rīta ir baigi labi.(Pašam ir nopietna muguras kaite, bet kad sāp tad šitas palīdz)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Olita Niedrīte

+240

 
Ja ārsts mēģina izrakstīt " Dicloberl" gan neņem, es ar viņu mēneša laikā piebeidzu kuņģi uz gadu :( , bet mugura tikai nedaudz mazāk sāka sāpēt. Tagad iemācījos ārstēt ar bioenerģijām pati savas sāpes, vismaz nesabeigšu vēl kādu orgānu, ārstējot muguru ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze

+692

 
Šeit derētu pakombinēt medikamentus-kautko pret sāpēm,(Nimesil,vai kāds cits NPl līdzeklis),kāda smēre, bet NE sildoša, (lūgums nejaukt)-būs labi aptiekā nopērkamās smēres, geli, domāju, ka ir liela izvēle, gan cenā, gan veidā.
Plus'' B''grupas vitamīni, vislabāk ''spricējamie''/un kādu laiku jāiet pelnītā atpūtā-slim.lapu.
Par adatām-akūtā periodā, ne masāžas, ne adatu terap.neiesaku, un nedrīkst.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Man palīdzēja plāksteris:
http://www.nesaap.lv/lat/nt2/medikamenti/?tabid=390&doc=254
sāpes pazuda dienas laikā, bet labāk jau konsultēties ar ārstu vēlreiz.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

loti labi palidz olfen rullitis. bet labak tomer kartigi parbaudities. man ari domaja ka ir apsaldets nervs,bet es paludzu lai uztaisa rengenu un izradijas ka nav nekadi nervi apsaldeti,bet ir ostrohondroze.lūk kā gadās!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gundega Ulme

+13

 
Vai tiešām pie vainas būs apsaldēti nervi? Varbūt ka apsaldēšana tikai pastiprināja kādu citu jau esošu muguras problēmu un ir vērts vēlreiz parādīties ārstam un doties pie kāda speciālista?! Lai veicas!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

No tautas līdzekļiem - jostas vietā apsien vilnas lakatu,vai vilnas šalli, vai apliek trušādiņu, t.i., lai būtu siltums. Vispār, slavē arī Olfen plāksterus vai ziedi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tikai ne masāžas,tās nepalīdzēs.Vari sasmērēt ar kādu sildošo smēri,bet parasti nervu apsaldēšana pāriet pati no sevis.Veseļojies!!!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.