Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4948 skatījumi

Kāds varētu būt iemesls?

Veselība » Slimības un simptomi

Man ir 15. Jau kādu trešo gadu ir problēmas ar asinsspiedienu. Sākuma tas bija augsts tgd ir zems. Bieži ir sāp sirds. Šo pēdējo reizi kad biju pie ārsta man izrakstija nomierinošas zāles! Nu labi piekrītu varbūt tas arī bija dēļ stresa un ir veljoprojām. Taču tagad man jau kādu 2 nedēļu sāp galvas. Diezgan bieži. Un pārsvarā sāp kreisā pusē augšā. Šodien bija slikta dūša. Bieži uznāk reiboņi. Mazliet grūti parunāt, un redze mazliet pieklibo. Galva sāp ik pa laikam. Asas sāpes. Vai kāds varētu pateikt kas tas varētu būt? Lasiju par galvas audzējiem, pazīmes līdzīgas. Bet nu nezinu. Rīt vel jaiet uzstaisīt kardiogramu..

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ja Tev sāp galva un nesāp sirds, tad sirdī problēmas var nebūt. Ir pilnīgi normāli, ka pusaudžu vecumā un pat vēl līdz pat 25 gadu vecumam tā sirsniņa iesāpas, jo Tu vēl turpini augt un attīstīties. Ir bērni, kuriem nesāp, ir tādi, kuriem sirds iesāpas, pārsvarā sāp no tā, ka ķermenis aug ļoti strauji, bet asinsrite un sirds netiek līdzi - sāp nervi vai aorta. Ja tā būtu sirds nopietna lēkme, tad momentā būtu jābūt ļoti spēcīgām sāpēm krūšu kurvī, ko pavadītu apziņas aptumšošanās, sāpoša vai tirpstoša kreisā roka, ģībonis, slikta dūša, bālums, kamēr cilvēks atslēdzas pavisam. Audzējs, protams, var būt, bet par to var liecināt arī krasas svara izmaiņas - īsā laika posmā nokrītas svarā un ievērojami.
Un, jautājums v
Ja sāp galva un vēl tik stipri, nevar izslēgt to, ka Tev ir problēmas tieši ar smadzenēm - varbūt Tev ir insults (asins izplūdums smadzenēs), līdz ar to varbūt tas radies no tā, ka Tev smadzenēs ir asinsvadu sašaurinājumi, kas pie lielākas piepūles plīst - tā var arī nomirt

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Jā, jautājums, cik ilgi tā jau ir, vai nav gadījumā kādreiz iekodusi ērce, pēc kuras tas viss sācies? Daudziem tās iekož un viņi nepievērš uzmanību, ja ap koduma vietu ir sarkanāks un piepampušāks, šādas te pazīmes var būt pie nopietniem galvas smadzeņu bojājumiem, ko izraisījis kāds Laima slimības paveids vai arī encefalītam. Pati šobrīd ārstēju boreliozi, pēc ērces koduma palika slikti, sāpēja galva, rāva muskuļus kopā, bija slikta dūša.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Obligāti dodies pie kāda ārsta, kas ārstē nervus ir jāizmeklē, pirmkārt, smadzenes nevis jāmeklē vainu sirdī, kas tev pie galvassāpēm nemaz nesāp (ja pareizi sapratu). Nodod asins analīzes un tūlīt pat - sevišķi jāskatās, vai grimšana nav liela, tad var spriest par nopietnu infekciju ar kaut ko, kas bojā smadzenes, jo kamēr meklēsi vainu sirdī, vari palikt par invalīdu.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Un izmēri asins spiedienu, Tev , ja tas ir augsts, jādzer zāles tā "nosišanai", citādi , ja arī traucējumi ir no tā, Tu vienkārši turpināsi mētāties pa izmeklējumiem un neviens neko nesapratīs. Spiedienu vari izmērīt kaut aptiekā, izmēri arī cukura līmeni asinīs.

LINDA ♥ TRIBUNSKA, pirms 13 gadiem :

nu nē, tāda ērce man ir bijusi jau kādus 4 gadus atpakaļ taču ja būtu tāda slimība domāju ka jau sen būtu invalīde. un jā par asinsspiedienu zinu diezgan daudz, jo jau kādu ilgu laiku ir šī problēma. Vienkārši tik strauji mainās tad zems tad augsts. vakar bija 130/90. Un piektdien jaskatās kas ar kardiogramu. Kā jau teicu cukura līmeni neesmu pārbaudijusi, un domāju ka tas nav ar to saistīts. Es vienkārši gribēju zināt vai tas ir normāli ja galvas sāpes, visvairāk var just, kreisajā pusē un taa.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūsu vecums un visi uzskaitītie simptomi liecina par fizioloģiskiem procesiem jūsu organismā, kas ir saistīti ar augšanu.Ģimenes ārsts rīkojās pareizi, ka izrakstīja jums nomierinošus līdzekļus.Tāpat arī varu ieteikt padzert nomierinošas tējas un censties nesatraukties un nemeklēt sevī slimības. Cilvēks ir ļoti pašsuģestīva būtne, tiklīdz mēs atveram lielo medicīnas enciklopēdiju un izlasam kādas slimības aprakstu, tā mēs tūlīt intuitīvi atrodam visus nepieciešamos simptomus un ja šādu simptomu nav, tad sevi iespaidojām tiktāl, ka tie mums uz nervu pamata arī parādās. Tādēļ diagnozes uzstādīšanu vienmēr ir jāatstāj ārstu ziņā.Sirsniņas nomierināšanai gan palūdziet ģimenes ārstam,lai veic asins analīzes, kur arī parādīsies visas izmaiņas, kas var liecināt par audzēju,taču nekāda pamata satraukumam nav. Pazeminātu asinsspiedienu var ignorēt vai izdzert kādu tasi kafijas no rīta,tas atbrīvos arī no galvassāpēm & reiboņiem,bet paaugstinātam asinsspiedienam gan vajadzētu pievērst uzmanību.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Paaugstinātu asinsspiedienu ignorēt nevajadzētu, jo tas bojā asinsvadus. Cukura līmeni asinīs jums ir noteikts?

LINDA ♥ TRIBUNSKA, pirms 13 gadiem :

Hmmm. njaa. tas tiešām liek aizdomāties , ka varbūt nemaz nav tik traki un es vienkārši par to domāju tapēc pamanu visus simptomus.
nē cukura līmenis nav mērīts. Lai gan man dažreiz uznāk ka baigi slāpst, taču domāju ka ar cukuru līmeni vis ok.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Paprasiet savam ģimenes ārstam, lai paņem analīzes! Padzeriet piparmētru tēju ar medu. Palīdzēs gan sirsniņai, gan nomierinās!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Spiediens mainās vairākas reizes dienā, -Tas nav nekas traks. Nu- ja galva sāp- vajag pie ārsta(ģimenes) griesties

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.