Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

CitIZEN

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 869 skatījumi

deguna iekaisums

Veselība » Slimības un simptomi

sveiki!
Lieta tāda, ka pagājušo 5dien (pirms nedēļas) saslimu. Parādījās klepus. Tad 1dien naktī parādījās tādas kā iesnas, traki tecēja.. Es šņaucu traki un pēkšņi iesāpējās. Tā nu man arī nākamajā dienā un aiznākamajā arī sāpēja vaigs.Uzsitot ar kāju sāpes izgāja līdz zobam.
Es biju laukos. Nolēmu braukt uz Mājām un griesties pie ārsta. Bet tavu brīnumu, 5dien deguns vairs nesāp. tāpēc arī negāju.
Jāpiemin tas ka iesnas man bija tikai tajā naktī, un tagad viņas netek un elpoju caur degunu. Un tagad ir 6diena un man atkal sāp, iesnu nav, bet sāp...
Vai tas varētu būt deguna iekaisums, ja man nav iesnas, un elpoju caur degunu, bet skaņa ir tāda, runājot, ka itkā man būtu ciet deguns.
esmu uztraukusies, jo rīt ir 7diena...

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris

+2566

 
Tā varētu būt kāda alerģija.Dekuns pilna ar kaut ko un tā ir.Sasēžās porās u kairina.šķaudi arī laikam biežāk.Tā ir ļoti sarežģīta lieta.piem.-ieej klētī saelpojies un tad istabā atver ladusskapi-iesnas un puņķi.doma uz istabu un ledusskapi,bet sākumsklētī!PIEMĒRS.

pirms 12 gadiem  

CitIZEN, pirms 12 gadiem :

tas ir iekaisums. Es biju uz RTG. Rīt pie LORA

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.