Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars

+41

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 1115 skatījumi

Jautājums par veseību

Veselība » Slimības un simptomi

Aptuveni pirms 4 mēnešiem, pēc 48h negulēšanas ieejot gulēt, man palika slikti.
Ieslēdzu gaismu un redzēju, ka manas rokas ir zilas, un momentā man sākās panika. Saucu palīgā pārējos kamēr vienā brīdi visu manu ķermeni pārņēma tāds kā krampis. Rokas pirksti savilkās kopā un sākot no kājām man pāri nāca tāda kā adatiņu sajūta, tirpšana, lēnām pāri visam ķermeņim līdz galvai, kur arī apstājās.
Kopš tās reizes, es jūtu savu pulsu viscaur ķermenim. 1-2x dienā, sirds rajonā liekas, ka kautkas apmet kūleni. Guļot citreiz liekas, ka kāds šūpo gultu. Bieži zūd realitātes izjūta. Taču visinteresantākais ir tas, ka ļoti koncentrējoties es neko tādu nejūtu. Piemēram autoskolā braucot, - neko!
Mans ārsts šo aprakstīja kā Veģetatīvo Distoniju, 2 mēnešus man deva Nervostrong, tagad arī kautkādu zāļu uzlējumu, kas arī nepalīdz. Drīz iešu atkal, teikt, ka nepalīdz tā lieta.
Jautājums - vai šeit kāds var man pateikt, kas ellē tajā vakarā ar mani notika, un kas man kaiš ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
vislielāko sliktumu nerviem dara negulēšana vai nekārtiiga gulēšana,tas ka tu guli un šķiet ka vis ķermenis šūpojās,man šķiet ka tas notiek tad kad guli pilniigi nekustiigi kādu briidi un tad sirdsdarbiibas izraisiitā pulsācija rada to sajūtu,jo tad kad tu kaut nedaudz pakusties,tā sajūta pazūd,ja? tu vari lietot kādas tabletes vien gribi,nekas jau iipaš neuzlabosies un tas nervostrongs jau ir vienkārši apiņu un balderiāna pelavas,nenopietni,nervu disfunkcijai vislabākās zāles ir kārtiigs miega režiims un galvenais-jāiet gulēt pirms pusnakts,ja turpināsi iet gulēt kad pagadās ,stāvokli nevienas tabletes tev neuzlabos

pirms 11 gadiem  

Māris, pirms 11 gadiem :

un vēl aizmirsu pateikt,tas ka tu saki- šķiet ka sirds apmet kūleni,tas arī ir no nerviem,jo nervi ar sirdi var tāādus briinumus sastrādāt,tu nopērc un lieto B vitamiinu kompleksu,jo nervu stiprināšanai tas ir ļoti savariigi

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.